معاون بهداشتی دانشگاه:ما در معاونت بهداشتی از هر تعامل و همکاری سایر بخش های دانشگاه و فرا بخشی استقبال می کنیم

معاون بهداشتی دانشگاه در جلسه ای که با مسئولان دانشکده بهداشت برگزار شد اظهار داشت:همکارانم در این معاونت از هر طرح مشارکتی و تعامل بین بخشی دانشگاه که بتواند گره ای از مشکلات بهداشت استان را باز کند استقبال نموده و برای اجرایی شدن طرح های مهم با تشکیل تیم های ویژه وارد عمل می شویم.

معاون بهداشتی دانشگاه در جلسه ی  هم اندیشی که با مسئولان دانشکده بهداشت برگزار شد اظهار داشت:همکارانم در این معاونت از هر طرح مشارکتی و تعامل بین بخشی دانشگاه که بتواند گره ای از مشکلات بهداشت استان را باز کند استقبال نموده و برای اجرایی شدن طرح های مهم ،با تشکیل تیم های ویژه وارد عمل می شویم.

دکتر ابراهیم شکیبا معاون امور بهداشتی دانشگاه ابراز امیدواری کرد این جلسه که به هدف برقراری ارتباط مستحکم تر بین دانشکده بهداشت و معاونت بهداشتی به عنوان متولیان امر بهداشت برگزار گردیده فتح بابی  برای  استمرار در همکاری و رسیدن به اهداف دانشگاه باشد و بتوانیم به کمک همکدیگر و با استفاده از طرح ها ی تحقیقاتی و پیشنهاد های  اعضای هیئت علنی دانشکده به راهکارهای عملی مناسبی برسیم.

معاون بهداشتی دانشگاه وظیفه ی این معاونت را در قبال جامعه بسیار خطیر دانست  و عنوان کرد برای شناسایی شکاف ها و کمبود های  بهداشتی و توجه به رفع آنها نیازمند همکاری  مسئولان و اعضای هیئت علمی دانشکده هستیم و آمادگی معاونت را برای استفاده از دانش و تجربیات اساتید و طرح های ارزیابی شده آنها اعلام می نمایم.

دکتر شکیبا بیان داشت: حوزه کاری معاونت بهداشتی بسیار بستر مناسبی برای کار و تلاش در جهت ارائه خدمات شایسته به مردمی است که مستحق دریافت بهترین امکانات هستند و ما با اجرای طرح هایی مثل برکت تل ،سامانه سیب،پرونده الکترونیک سلامت،برنامه سفیر سلامت دانش آموزان و تشکیل تیم های قوی با بدنه کارشناسی مناسب تلاش زیادی برای خدمت  هرچه بهتری به مردم داریم.

وی بیان داشت اینکه  کرمانشاه از سوی وزارت متبوع به عنوان پایلوت تعدادی از طرح ها و برنامه های سلامت محور  از جمله طرح کوهورت،پرونده الکتترونیک سلامت،تدوین کننده برنامه استراتژیک پدافند ریستی، اجرای برنامه ی پیشگیری و کنترل HIV ایدز ،اجرای طرح تحقیقاتی HSR ،روستای سالم پروژه  گاز رادون و ....قرار گرفته است حکایت از سطح گسترده وظایف این معاونت و به تبعه آن  نیاز به توجه و همکاری مسؤلان دانشگاه و سایر بخش ها با این معاونت  را دارد.