مراسم عزاداری امام حسین(ع)در دانشکده بهداشت برگزار شد

مراسم عزاداری امام حسین(ع ) و یاران با وفایش با حضور روحانیت،مداحان اهل بیت، اساتید، دانشجویان و کارکنان در دانشکده بهداشت برگزار شد.
مراسم عزا داری سالار و سرور شهیدان از اول تا هشتم محرم در دانشکده بهداشت و با حضور روحانیت ،مد احان اهل بیت عصمت و طهارت،  اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار شد و روحانیون حاضر در مراسم به تشریح گوشه هایی از اتفاقات قیام عاشورا پرداختند .  در این مراسم حجت الاسلام تقی پور که از سوی دفتر مقام معظم رهبری(مدظله العالی )در دانشگاه در دانشکده بهداشت  حضور داشتند با ایراد سخن در مورد واقعه ی کربلا و هدف امام حسین(ع) از این قیام پرداخت و نهضت کربلا را وسیله ی رسوایی یزید و یاران فاسدش خواند که دین ر ا فدای دنیا و امیال شیطانی کردند.

وی حرکت ها و قیام های مسلمانان در اقصی نقاط دنیا را بر گرفته از نهضت کربلا دانست که درس مقاومت و شجاعت از آن می گیرند و بدون ترس و واهمه در برابر قدرت آنان می ایستند.

عزاداری          عزاداری

عزاداری