معاون آموزشی دانشگاه در جمع دانشجویان ارشد و ph.d: تحصیل علم در این مقاطع باید بین استاد و دانشجو بصورت تعاملی و و طرفه باشد

مراسم خوش آمد گویی به دانشجویان ارشد و ph.d دانشکده بهداشت با حضور معاونان دانشگاه و مسئولان دانشکده برگزارشد.

مسئولان دانشکده بهداشت در راستای استقبال از ورود دانشجویان پذیرفته شده ی مقطع کارشناسی ارشد و ph.d سال تحصیلی جدید  و عرض مقدم به آنان ،مراسمی با  حضور معاون امور آموزشی دانشگاه ،معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ،مدیر تجصیلات تکمیلی دانشگاه،رئیس دانشکده ،معاونین دانشکده ،مدیران و دانشجویان دانشکده برگزار نمودند.

دکتر فرید نجفی معاون آموزشی دانشگاه به عنوان اولین سخنران مراسم اظهار داشت حضور در مقطع ارشد و بویژه دکترای تخصصی یعنی در لبه ی دانش قرار گرفتن و در تمام دنیا مخصوصا ایران از جایگاه و ارزش رفیعی برخوردار است و بر حسب انتظارات دولت و جامعه می طلبد دانشجویان  با تلاش و تحقیق و مطالعه در مسیری حرکت کنند که منتج به ارتقاء علمی و  افزایش توان علمی و پژوهشی آنان و رافع برخی  از موانع سر راه جامعه شوند.

وی افزود : دانشگاه علوم پرشکی کرمانشاه یکی از 10 قطب دانشگاهی کشور و دارای جایگاه ویژه ای است و از شما دانشجویانی که در اینجا پذیرفته شده ایدانتظار ریادی می رود و شما باید وقت را غنیمت بدانید و در کسب دانش الگو باشید و هردانشگاهی الزاماتی برای دانشجو و وظایفی در قبال دانشجو دارد ما سعی می کنیم این وظایف را در بهترین شکل انجام و شما هم موارد لازم  را رعایت کنید و برای موفقیت ار استاد و سیستم بخواهید آنچه برای پیشرفت نیاز دارید.

وی اشاره داشت که حضور در مقطع تحصیلات تکمیلی  بویژه دکترای تخصصی مثل مقطع کارشناسی نیست و در اینجا بایستی آموختن تعاملی و دو طرفه باشد یعنی دانشحو نباید منتظر استاد بماند بلکه باید دنبال مطالبی برود که برای استاد هم دارای نوآوری باشد و استاد مواردی از آن را یاد بگیرد .

دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت به عنوان سخنران بعدی گفت : نقش اساسی دانشجو در  توسعه وآینده کشور انکار ناپذیر و انتظار بالایی از

شما می رود.

وی افزود :ما در کشور تحصیل کرده زیادی داریم ولی تجصیل کرده توانمند نیاز است که در حد نیاز نداریم و ما از شما که یکی از بهترین دانشگاه ها را انتحواب کرده اید بهترین تلاش را دارشم و قول هم می دهین آنچه مورد نیاز شماست برایتان مهیا سازیم.

در پایان دکتر منصور رضایی مدیر تجصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت با پرداختن به برنامه هایی که موفقیت دانشجویان را به دنبال خواخد داشت از آنان خواست به تقویم سالیانه دانشگاه ،تقویم تحصیلی توجه کنند و در گروها و کمیته های فوق برنامه شرکت و از یررسی و بازدید از پورتال دانشگاه و زیر پورتال دانشکده و مرور قوانین و مقررات غافل نمانند.
عکس