مدیر گروه پیشگیری از بیماری های مرکز بهداشت استان :عامل اپیدمی گاستروانتریت شهر اسلام آباد در فروردین ماه 95 ویروس نواک بود

ویروس نواک

مدیر گروه پیشگیری از بیماری های مرکز بهداشت استان که در جمع اساتید و دانشجویان PH.D رشته های اپیدمیو لوژی --آمار،آموزش بهداشت و بهداشت محیط که گزارشی از اپیدمی ،گاسترو انتریت فروردین ماه سال جاری در شهر اسلام آباد غرب را ارائه می داد ،عامل اپیدمی را ویروس نواک اعلام کرد.

دکتر حسین بیگلری مدیر گروه پیشگیری از بیماری های مرکز بهداشت استان اظهار داشت :فروردین ماه 95 بدنبال بارندگی های شدید و چند روزه تعدادی از اهالی اسلام آباد و روستاهای چسپیده به آن شب 23 فروردین با علائم مشابه از قبیل دل درد،دل پیچه، تهوع و اسهال به بیمارستان مراجعه و تا 28 فروردین که پیک اپبدمی بود تعداد آنها افزایش یافت که در این مدت فرضیاتی ازقبیل حمله بیو تروریسم،آلودگی آب و استفاده از گیاهان بهاری مطرح شد و در ساعات اولیه فرض حمله بیو تروریسم با حضور مسئولان ذی ربط به کلی منتفی شد و روی آلودگی آب فوکوس شد ولی در آزمایشات آب هم چیزی مشخص نشد و شرکت آبفا هم بر سلامت آب تأکید داشت.

دکتر بیگلری افزود:  اما در آزمایش از مدفوع برخی بیماران معلوم شد عامل بیماری ،ویروس نواک بوده است .

نمود و دانشجویان با بیان دیدگاه های خود در این مورد به بحث و تبادل نظر پرداختند.

روابط عمومی دانشکده |