معاون امور آموزشی دانشکاه: مجوز پذیرش دانشجو اقلیم کردستان عراق در تمام مقاطع تحصیلی فقط به کرمانشاه داده شد

دکتر فرید نجفی معاون امور آموزشی دانشگاه که به عنوان عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت در شانزدهمین جلسه مجمع عوی دانشکده شرکت کرده بود در خصوص فعالیت های بخش آموزش گفت :با اعتبارات جدیدی که از سوی وزارت متبوع به بخش آموزش اختصاص داده شده است این بخش جان تازه ای گرفته و در روند پیشرفت مؤثر خواهد بود.

دکتر نجفی افزود  در ارزیابی وزارتی فعالیت های آموزشی این دانشگاه متاسب دیده شده و در تصمیم اخیر وزارتخانه مجوز پذیرش دانشجد اقلیم کردستان عراق فقط به دانشگاه کرمانشاه داده شده است و این فرصت مناسبی است برای  توسعه و پیشرفت و مطرح کردن دانشگاه در سطح بین المللی با افزایش توانمندی ها وتلاش بیشتر در جهت افزایش کیفیت علمی و همچنین فضاهای آموزشی.

در این جلسه  دکتر مجتبی لیمویی معاون آموزشی دانشکده بهداشت به ایراد سخن پرداخت ومدیران گروه های بهداشت عمومی،آموزش و ارتقاء سلامت،بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای دانشکده دیدگاه ها و فعالیت ها و نیاز مند یهای گروه خود را مطرح و تلاش های صورت گرفته در جهت اخذ مجوز رشته های مختلف را گزارش دادند.

در ادامه جلسه دکتر بهزاد کرمی متین مدیر گروه بهداشت عمومی دانشکده که مسئول اجرای طرح اعتبارسنجی دانشگاه گزارش مبسوطی از فعالیت های صورت گرفته طی یکسال اخیر و  همچنین در مورد معیارها و مبنای سنجش دانشگاه ها و دانشکده ها توضیحاتی  ارائه دادند .

دکتر کرمی متین عنوان کرد این اعتبار سنجی باعث می شود که هر دانشگاه در مکان  و جایگاهی که باید باشد قرار بگیرد تا  اعتبار داخلی بالا و بین المللی پیدا کند .

وی افزود : این امر باعث ایجاد نظم و انظباط در امور خواهد شد و در سامان دهی و جهت دهی به فعالیت ها نیز مؤثر است.