مسابقه آدم برفی به شکرانه بارش برف در دانشکده بهداشت برگزار شد

دانشکده بهداشت و مسابقه آدم برفی

دانشکده بهداشت به شکرانه بارش برف بعد از چندین سال در کرمانشاه،مسابقه آدم برفی در دانشکده برگزار و به کسانی که اثر بهتری خلق کردند جوایزی اهداء نمود.

دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت با حضور و تشویق گروه های شرکت کننده در مسابقه اظهار داشت : این مسابقه به هدف شکر گزاری از این نعمت بسیار خوب و بموقع خداوند است که همه  مارا خوشحال کرده  و در اینجور مواقعی باید شادی کرد و یکی از راه های شادی و شکر گزاری ویژه امروز که زمین با برف جان تازه ای بخود گرفته همین مسابقات و جمع شدن دور همدیگر است .

وی گفت :برای اینکه این شکرگزاری یک خاطره خوب  و به یاد ماندنی شود  مسابقه ای را که هیجان برانگیز است و در ذهن می ماند راه انداختیم تا همه در این مراسم  و در کنار هم شکر نعمت های خداوند را بجا آورده باشیم .

در این مسابقه گروهی از شرکت کنندگان  که دانشجویان گروه آموزشی بهداشت حرفه ای بودند و آدم برفی یک زوج را درست کرده بودند که بخاطر ایده ی بکار رفته در آن و توجه به امر مهم ازدواج، مقام اول را بخود اختصاص دادند. اعضای گروه (زهرا نظری،زهرا کریمی،الهام یعقوبی،دلنیا مرادی،نرگس یارمحمدی،الهام سعیدیانی و سمیه سلیمانی)

در پایان این مسابقه علاوه بر اهدای جوایز ، در بین شرکت کنندگان کیک و شیرینی نیز توزیع شد.

آدم برفی       آدم برفی     آدم برفی   آدم برفی  آدم برفی

آدم برفی   آدم برفی         آدم برفی