پیام رئیس دانشکده بهداشت به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

تحصیلی جدید

متن پیام

مهر ماه آغاز سال تحصیلی جدید است که شاهد حرکت دوباره و پرانرژی طالبان علم و آگاهی هستیم  که در مسیر  کسب درجات علمی بالاتر و پیشرفت و ارتقاء خود و به تبعه آن توسعه و تعالی جامعه تلاش می نمایند،

در این میان دانشگاه ها به عنوان نهاد رفیع فرهنگی، آموزشی پژوهشی و کانون اندیشه و جوشش فکری جامعه، نقشی بی بدیل در تربیت و آموزش مدیران آینده و ارائه راهکارهای منطقی در راستای پیشرفت کشور بر عهده دارند.

بدیهی ست همواره اقتدار و پایداری هر ملتی بر پایه ی پیشرفت های علمی و اتکاء به قدرت و توان مراکز علمی آنها بوده وهست و افتخار غرور آمیز امروز ایران اسلامی مرهون تلاش اصحاب علم و دانش است که در راستای فتح قله‌های رفیع علم، فناوری و توسعه همه جانبه این کشور گام برداشته اند

ان شاء ا... اساتید و دانشجویان گرامی با بهره گیری از فرهنگ ناب اسلام و با توجه به توصیه های دینی و پیامبر خاتم و اطاعت از منویات مقام عظمای ولایت ،با برنامه ریزی اصولی گام های ارزشمندی  در جهت دستیابی به اهداف علمی تحقیقاتی، فرهنگی و اجتماعی بردارند.

اینجانب آغاز سال تحصیلی جدید را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند سبحان موفقیت و بهروزی مسئلت دارم.

دکتر یحیی پاسدار

رئیس دانشکده بهداشت