اخبار

فراخوان جذب هیئت علمی پژوهشی ضریب K مرکز تحقیقات عوامل محیطی تأثیر گذار بر سلامت

فراخوان جذب هیئت علمی پژوهشی ضریب کا

نظر به اهداف و رسالت مراکز تحقیقاتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مبنی بر گسترش فعالیت های پژوهشی و بنا به مصوبه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات عوامل محیطی تأثیرگذار بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  مورخ 18/11/95، این مرکز تحقیقات به منظور تکمیل کادر هیئت علمی پژوهشی مورد نیاز خود از بین فارغ التحصیلان دارای مدارک تحصیلی دکترای تخصصی(Ph.D ) در رشته های زیر2 نفرعضو هیئت علمی پژوهشی تمام وقت جغرافیایی دارای تعهد خدمت جذب می نماید.

رشته تحصیلی مورد نیاز

تعداد ظرفیت کل2نفر

دکترای تخصصی ( Ph.D) اپیدمیولوژی و رشته های مرتبط با آن

دکترای تخصصی ( Ph.D)بیو تکنولوژی ،سلولی مولکولی کاربردی و میکروبیولوژی کاربردی

دکترای تخصصی ( Ph.D)بهداشت حرفه ای

دکترای تخصصی ( Ph.D) آمار زیستی

دکترای تخصصی ( Ph.D )سم شناسی محیطی

-

داوطلبان می توانند درخواست کتبی به همراه رزومه کامل ( CV ) خود را تا تاریخ 5/12/۱۳۹۵ به آدرس پست الکترونیکی زیر ارسال نمایند و این تاریخ قابل تمدید نخواهد بود.

لازم به ذکر است که جذب افراد مورد تأیید مرکز تحقیقات عوامل محیطی تأثیر گذار بر سلامت، منوط به موافقت معاونت تحقیقات و فناوری،معاونت آموزشی و هیئت اجرایی جذب دانشگاه خواهد بود.

ضمنا افراد شرکت کننده باید متعهد خدمت باشند و افراد در حال تحصیل مجاز به شرکت در این فراخوان نیستند.

پست الکترونیک:  RCDEH.KUMS@gmail.com

۱۹ بهمن ۱۳۹۵ ۱۴:۴۰