هفتمین جلسه مجمع عمومی اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت

هفتمین جلسه مجمع عمومی اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت با حضور رئیس دانشکده جناب آقای دکتر یحیی پاسدار، معاون آموزشی جناب آقای دکتر مجتبی لیمویی و دکتر محمد مهدی سرمدی معاون اداری مالی و اعضای محترم هیئت علمی در تاریخ 04/09/92 تشکیل گردید.

در ابتدا دکتر پاسدار تاکید داشتند که رونق دانشکده وابستگی زیادی به راه اندازی رشته های تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی دارد.

در ادامه جناب آقای دکتر بهروز حمزه در خصوص راه اندازی رشته کارشناسی ارشد آموزش بهداشت و  پیگیری های مداوم در وزارت بهداشت اعلام کردند که اعضای بورد آموزش بهداشت در آذرماه جهت بازدید به دانشکده بهداشت خواهند آمد.دکتر حمزه اعلام داشتند شرایط مورد نیاز جهت پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد آموزش بهداشت شامل شروع به کار سرکار خانم دکتر رجعتی و جناب آقای دکتر جلیلیان،  تهیه کتب لاتین و فارسی مورد نیاز، فضای آموزشی مناسب با امکانات مورد نیاز و آزمایشگاه های چند رسانه ای multimedia lab می باشد.

در ادامه دکتر احسان صادقی بعنوان مسئول راه اندازی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد بیان داشتند که در حال حاضر مهمترین فاکتور، اضافه شدن یک یا دو نفر عضو هیئت علمی به گروه علوم تغذیه و کنترل کیفی مواد غذایی می باشد. و هم اکنون منتظر اعلام تاریخ بازدید از طرف بورد تخصصی وزارت بهداشت می باشد.

در ضمن دکتر بهزاد کرمی متین بعنوان مسئول راه اندازی رشته کارآفرینی در نظام سلامت، دکتر امید بیکی بعنوان مسئول راه اندازی رشته اپیدمولوژی و دکتر فرید نجفی بعنوان مسئول راه اندازی رشته مدیریت پژوهشی  در مقطع کارشناسی ارشد  در حال انجام پیگیری های اولیه می باشند.

و جناب آقای دکتر مقداد پیرصاحب بعنوان مسئول راه اندازی رشته بهداشت محیط در مقطع دکترا منتظر تعیین تاریخ بازدید از طرف بورد تخصصی وزارت بهداشت می باشند.

7 مجمع هیئت علمی