دهمین جلسه­ی مجمع عمومی اعضای هیأت علمی دانشکده بهداشت

دهمین جلسه­ی مجمع عمومی اعضای هیأت علمی دانشکده بهداشت در مورخ 19/12/92 برگزار گردید.

در ابتدای  جلسه دکتر پاسدار گزارشی از عملکرد سالیانه دانشکده ارائه دادند.

دو رشته کارشناسی : بهداشت حرفه­ای و صنایع غذایی

دو رشته کارشناسی ارشد : علوم تغذیه، آموزش بهداشت (موافقت هیأت بورد آموزش بهداشت)

ارشد کارآفرینی در نظام سلامت، ارشد مدیریت خدمات بهداشتی،  ارشد اپیدمیولوژی، دکترای بهداشت محیط: در دست پیگیری در وزارت بهداشت می­باشد.

استراتژی دانشکده تا آ خر فروردین ماه 93 توسط دکتر بیکی نوشته شود.

آزمایشگاه­های دانشکده به صورت مجتمع درآمده است و دکتر اکبر برزگر به عنوان رئیس آزمایشگاه­های دانشکده بهداشت، مسئولیت آنها را برعهده دارد.

بازسازی آزمایشگاه تغذیه و بیوشیمی انجام گرفته است و به طرح کوهورت روانسر اختصاص خواهد یافت.

آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی در حال راه­اندازی و تجهیز می­باشد.

آزمایشگاه پایلوت دانشجویان، ارشد مهندسی بهداشت محیط راه­اندازی و تجهیز شده است.

بازسازی آزمایشگاه میکروبیولوژی

تجهیز آزمایشگاه شیمی

راه­اندازی مجله International Journal of Health and Life Science

تدوین آئین­نامه انتخاب استاد نمونه دانشکده بهداشت

گزارش عملکرد گروه­های مهندسی بهداشت حرفه­ای، مهندسی بهداشت محیط در صنایع و سازمان­های مختلف

فضای آموزشی، اتاق اساتید مدعو، سالن امتحانات از کمبودهای ضروری دانشکده بهداشت می­باشد.

جناب آقای دکتر لیمویی در ادامه در مورد وضعیت تشکیل کلاس­ها تا پایان هفته پنجم توسط اساتید دانشکده و اساتید مدعو که تاکنون وضعیت مطلوبی دارند توضیحاتی ارائه دادند.

گزارش پیشرفت کار مطالعه Cohort روانسر توسط معاونت­های بهداشتی، تحقیقات، دانشکده بهداشت با هزینه 1300000000 تومان به عنوان یک بستر علمی بوده و مشارکت علمی اعضای هیأت علمی به عنوان نقطه قوت دانشکده بهداشت می­باشد.

پیشرفت کار توسط مسئولین دفتر ارتباط با صنعت دکتر پرویز محمدی و e book، دکتر امیرحسین هاشمیان و تهیه کتابچه توانمندی­های دانشکده توسط دکتر علی موسوی گزارش گردید.

دهمین مجمع

دهمین  مجمع 2