اخبار

مسابقه "تغذیه سالم از علم تا عمل" برگزار گردید.

مسابقه "تغذیه سالم از علم تا عمل" برگزار گردید.

مسابقه "تغذیه سالم از علم تا عمل" با حضور 15 تیم آشپزی در دانشکده بهداشت برگزار گردید. داوران منتخب پس از بررسی و پرس و جو در مورد مواد مصرفی و چگونگی پخت و چشیدن غذاها، سه گروه را بعنوان نفرات برگزیده این مسابقه معرفی نمودند.

نفرات اول تا سوم به شرح زیر اعلام گردیدند:

نفر اول: سرکار خانم فرح روشن پور(معاونت تحقیقات)

نفر دوم: سرکار خانم سکینه عباس آبادی

نفر سوم: سرکار خانم سپیده سلطانیان (دانشکده بهداشت)

 
12
9
8
7


6
5
5
4
3
2
1

۲۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۸:۴۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید