معاون اداری مالی دانشکده بهداشت معرفی شد

دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت طی حکمی آقای دکتر سید علیرضا موسوی را به عنوان معاون جدید اداری و مالی دانشکده معرفی و از خدمات چندین ساله آقای محمدمهدی سرمدی تقدیر و تشکر کرد.

دکتر پاسدار در مراسم تودیع و معارفه معاون اداری و مالی دانشکده گفت:

آقای سرمدی که مسئولیت های متعددی در دانشگاه داشته­اند در مدتی که در دانشکده فعالیت نمودند همواره تلاش مضاعفی برای پیشبرد اهداف دانشکده داشت و تغییرات فیزیکی، تهیه امکانات مهم آزمایشگاهی نمونه­ای از تلاش­های وی بوده است.

دکتر پاسدار افزود: آقای سرمدی با روابط عمومی خوب و قوی خود تعامل بسیار خوبی در امورات داشت و نتیجه تلاش­های وی ماندگار خواهد بود.

در ادامه دکتر بابک ایزدی از اساتید با سابقه دانشگاه با بیان برخی فعالیت­های آقای سرمدی وی را بسیار فعال و از نیروهای دلسوز دانشگاه برشمرد.

در ادامه مراسم تودیع و معارف محمدمهدی سرمدی گزارش مبسوطی از خدمات خوئد را به حضار ارائه نمود و در پایان آقای دکتر سیدعلیرضا موسوی معاون اداری مالی جدید دانشکده درخصوص برنامه­های آینده خود برای تحول در دانشکده به ایراد سخن پرداخت.

تودیع معارفه دکتر سرمدی و موسوی