برگزاری مراسم روز معلم، روز پدر و روز جهانی کارگر

مراسم روز معلم ، روز پدر و روز جهانی کارگر دردانشکده بهداشت برگزار گردید.در این مراسم ابتدا آقای دکتر الماسی به عنوان استاد پیشکسوت سخنرانی کردند و بیان نمودند : معلم هم در نشر آگاهی و هم در تربیت نسلی که باید به آنان حسن خلق و تربیت را آموخت ، مسئول است

دکتر مجتبی لیموئی معاون آموزشی دانشکده با ایراد سخنانی به تقارن روز پدر و روز معلم اشاره نموده و ضمن تشریح اسم الهی متعال به معنای «فراروندگی» عنوان نمودند که معلم نیز میتواند در تعلیم فراروندگی داشته و امر تدریس را فرصتی تعالی بخش تلقی نموده که موجب تعالی معلم و متعلم می گردد.سپس در ادامه گفتند که به روز کردن اطلاعات علمی توسط استاد بخشی از فراروندگی بشمار میرود که در تربیت دانشجویان نقشی بسزا دارد.

سپس جناب آقای دکتر پاسدار ریاست محترم دانشکده ضمن تبریک مناسبت های فوق از کلیه کارکنان خواستند ضمن داشتن صمیمیت ، همدلی و همکاری در پیشرفت اهداف دانشکده کوشا باشند . رئیس دانشکده ضمن اشاره به بهبود وضعیت دانشکده ،پتانسیل توسعه تحصیلات تکمیلی را یاد آور شده و از گروههای آموزشی خواستند که سعی خود را در راستای رسیدن به این امر بعمل آید.

روز استاد 94

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۷:۱۹