اعضای هیأت بورد تخصصی صنایع غذایی و کنترل کیفی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشگاه علومپزشکی و دانشکده بهداشت درخصوص راهاندازی رشته صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد وضعیت نرمافزاری و سختافزاری لازم را بررسی و بازدید نمودند.
در این بازدید که دکتر هدایت حسینی رئیس بورد تخصصی صنایع غذایی و کنترل کیفی و مدیر کل نظارت بر مواد غذایی و آرایشی وزارت بهداشت حضور داشتند. دکتر محمدامین محمدی فر و دکتر غلامرضا جاهد اعضای بورد تخصصی نیز ایشان را همراهی میکردند.
در جلسهای که به همین منظور تشکیل شد دکتر حسینی گفت:
وجود آزمایشگاههای مجهز و داشتن برنامه برای افتتاح رشته صنایع غذایی و وجود اساتید مجرب در این رشته بستر لازم برای راهاندازی سطحی فراتر از این رشته را مهیا ساخته است.
مدیر کل صنایع غذایی و مواد آرایشی وزرات بهداشت افزود
اعضای هیأت بورد تخصصی صنایع غذایی و کنترل کیفی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشگاه علومپزشکی و دانشکده بهداشت درخصوص راهاندازی رشته صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد وضعیت نرمافزاری و سختافزاری لازم را بررسی و بازدید نمودند.
در این بازدید که دکتر هدایت حسینی رئیس بورد تخصصی صنایع غذایی و کنترل کیفی و مدیر کل نظارت بر مواد غذایی و آرایشی وزارت بهداشت حضور داشتند. دکتر محمدامین محمدی فر و دکتر غلامرضا جاهد اعضای بورد تخصصی نیز ایشان را همراهی میکردند.
در جلسهای که به همین منظور تشکیل شد دکتر حسینی گفت:
وجود آزمایشگاههای مجهز و داشتن برنامه برای افتتاح رشته صنایع غذایی و وجود اساتید مجرب در این رشته بستر لازم برای راهاندازی سطحی فراتر از این رشته را مهیا ساخته است.
مدیر کل صنایع غذایی و مواد آرایشی وزرات بهداشت افزود:
تعامل و همکاری بین دانشکده بهداشت با معاونت غذا و دارو و بویژه رشته مواد غذایی از نقاط قوت این دانشگاه محسوب میشود و نویدبخش توسعه رشته صنایع غذایی است.
دکتر محمدیفر عضو هیأت بورد صنایع غذایی در این جلسه اظهار داشت:
از لحاظ سختافزاری و نرم افزاری وضعیت دانشکده بهداشت مطلوب و دارای نقاط قوت زیادی است و تلاش برای جذب اساتید مجرب در این رشته میتواند دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه را به عنوان یک قطب کنترل کیفی در کشور مطرح سازد.
دکتر غلامرضا جاهد عضو هیأت بورد با اشاره به تعداد طرحها، مقالات چاپ شده، سمینارها در این زمینه و حضور اساتید صاحب نظر در این دانشکده راهاندازی رشته صنایع غذایی را بسیار مفید و مؤثر ارزیابی کرد.
در ادامه جلسه دکتر احسان صادقی مدیر کل امور آموزش دانشگاه هدف از راهاندازی این رشته را توسعه گروه و در نهایت راهاندازی دانشکده تغذیه عنوان کرد و اظهار داشت: برای این مهم تمام راهها و جوانب و لوازم مورد نیاز دیده شده و بستر برای این مهم آماده است که با جدیت پیگیر هستیم و در این مسیر نظر مساعد مسئولان در وزارت متبوع و دانشگاه میتواند ما را در رسیدن به این هدف یاری کند.
در ادامه جلسه
دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت نیز در سخنانی؛ دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه را یکی از دانشگاههای مستعد و دانشکده بهداشت را یکی از دانشکدههای موفق در زمینه تولید مقالات علمی قلمداد نمود و اظهار داشت ما برای توسعه دانشکده بهداشت و تا رسیدن به موفقیت ایدهآل راهاندازی دانشکده تغذیه همهی توان خود را بکار خواهیم گرفت.
دکتر یحیی پاسدار اضافه کرد: حضور اساتید فعال و با دانش در این دانشکده مسیر سخت را هموار ساخته و ما با امید و اطمینان از مسئولان وزارت متبوع و دانشگاه میخواهیم در این مسیر پرخیر و برکت برای استان و منطقه حامی ما باشند. تا با امید به خدا در سال تحصیلی جدید بتوانیم تعدادی دانشجو بپذیریم.
وی حضور دانشجو را عامل تأمین وسایل سختافزاری و نرمافزاری دانست و به همین منظور از اعضای هیأت بورد صدور مجوز پذیرش دانشجو را در سال تحصیلی جدید تقاضا کرد.
:
تعامل و همکاری بین دانشکده بهداشت با معاونت غذا و دارو و بویژه رشته مواد غذایی از نقاط قوت این دانشگاه محسوب میشود و نویدبخش توسعه رشته صنایع غذایی است.
دکتر محمدیفر عضو هیأت بورد صنایع غذایی در این جلسه اظهار داشت:
از لحاظ سختافزاری و نرم افزاری وضعیت دانشکده بهداشت مطلوب و دارای نقاط قوت زیادی است و تلاش برای جذب اساتید مجرب در این رشته میتواند دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه را به عنوان یک قطب کنترل کیفی در کشور مطرح سازد.
دکتر غلامرضا جاهد عضو هیأت بورد با اشاره به تعداد طرحها، مقالات چاپ شده، سمینارها در این زمینه و حضور اساتید صاحب نظر در این دانشکده راهاندازی رشته صنایع غذایی را بسیار مفید و مؤثر ارزیابی کرد.
در ادامه جلسه دکتر احسان صادقی مدیر کل امور آموزش دانشگاه هدف از راهاندازی این رشته را توسعه گروه و در نهایت راهاندازی دانشکده تغذیه عنوان کرد و اظهار داشت: برای این مهم تمام راهها و جوانب و لوازم مورد نیاز دیده شده و بستر برای این مهم آماده است که با جدیت پیگیر هستیم و در این مسیر نظر مساعد مسئولان در وزارت متبوع و دانشگاه میتواند ما را در رسیدن به این هدف یاری کند.
در ادامه جلسه
دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت نیز در سخنانی؛ دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه را یکی از دانشگاههای مستعد و دانشکده بهداشت را یکی از دانشکدههای موفق در زمینه تولید مقالات علمی قلمداد نمود و اظهار داشت ما برای توسعه دانشکده بهداشت و تا رسیدن به موفقیت ایدهآل راهاندازی دانشکده تغذیه همهی توان خود را بکار خواهیم گرفت.
دکتر یحیی پاسدار اضافه کرد: حضور اساتید فعال و با دانش در این دانشکده مسیر سخت را هموار ساخته و ما با امید و اطمینان از مسئولان وزارت متبوع و دانشگاه میخواهیم در این مسیر پرخیر و برکت برای استان و منطقه حامی ما باشند. تا با امید به خدا در سال تحصیلی جدید بتوانیم تعدادی دانشجو بپذیریم.
وی حضور دانشجو را عامل تأمین وسایل سختافزاری و نرمافزاری دانست و به همین منظور از اعضای هیأت بورد صدور مجوز پذیرش دانشجو را در سال تحصیلی جدید تقاضا کرد.