اخبار

حضور هیأت بورد تخصصی صنایع غذایی و کنترل کیفی وزارت بهداشت در دانشکده بهداشت کرمانشاه

حضور هیأت بورد تخصصی صنایع غذایی و کنترل کیفی وزارت بهداشت در دانشکده بهداشت کرمانشاه

اعضای هیأت بورد تخصصی صنایع غذایی و کنترل کیفی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشگاه علوم­پزشکی و دانشکده بهداشت درخصوص راه­اندازی رشته صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد وضعیت نرم­افزاری و سخت­افزاری لازم را بررسی و بازدید نمودند.

در این بازدید که دکتر هدایت حسینی رئیس بورد تخصصی صنایع غذایی و کنترل کیفی و مدیر کل نظارت بر مواد غذایی و آرایشی وزارت بهداشت حضور داشتند. دکتر محمدامین محمدی فر و دکتر غلامرضا جاهد اعضای بورد تخصصی نیز ایشان را همراهی می­کردند.

در جلسه­ای که به همین منظور تشکیل شد دکتر حسینی گفت:

وجود آزمایشگاه­های مجهز و داشتن برنامه برای افتتاح رشته صنایع غذایی و وجود اساتید مجرب در این رشته بستر لازم برای راه­اندازی سطحی فراتر از این رشته را مهیا ساخته است.

مدیر کل صنایع غذایی و مواد آرایشی وزرات بهداشت افزود

اعضای هیأت بورد تخصصی صنایع غذایی و کنترل کیفی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشگاه علوم­پزشکی و دانشکده بهداشت درخصوص راه­اندازی رشته صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد وضعیت نرم­افزاری و سخت­افزاری لازم را بررسی و بازدید نمودند.

در این بازدید که دکتر هدایت حسینی رئیس بورد تخصصی صنایع غذایی و کنترل کیفی و مدیر کل نظارت بر مواد غذایی و آرایشی وزارت بهداشت حضور داشتند. دکتر محمدامین محمدی فر و دکتر غلامرضا جاهد اعضای بورد تخصصی نیز ایشان را همراهی می­کردند.

در جلسه­ای که به همین منظور تشکیل شد دکتر حسینی گفت:

وجود آزمایشگاه­های مجهز و داشتن برنامه برای افتتاح رشته صنایع غذایی و وجود اساتید مجرب در این رشته بستر لازم برای راه­اندازی سطحی فراتر از این رشته را مهیا ساخته است.

مدیر کل صنایع غذایی و مواد آرایشی وزرات بهداشت افزود:

تعامل و همکاری بین دانشکده بهداشت با معاونت غذا و دارو و بویژه رشته مواد غذایی از نقاط قوت این دانشگاه محسوب می­شود و نویدبخش توسعه رشته صنایع غذایی است.

دکتر محمدی­فر عضو هیأت بورد صنایع غذایی در این جلسه اظهار داشت:

از لحاظ سخت­افزاری و نرم افزاری وضعیت دانشکده بهداشت مطلوب و دارای نقاط قوت زیادی است و تلاش برای جذب اساتید مجرب در این رشته می­تواند دانشگاه علوم­پزشکی کرمانشاه را به عنوان یک قطب کنترل کیفی در کشور مطرح سازد.

دکتر غلامرضا جاهد عضو هیأت بورد با اشاره به تعداد طرح­ها، مقالات چاپ شده، سمینارها در این زمینه و حضور اساتید صاحب نظر در این دانشکده راه­اندازی رشته صنایع غذایی را بسیار مفید و مؤثر ارزیابی کرد.

در ادامه جلسه دکتر احسان صادقی مدیر کل امور آموزش دانشگاه هدف از راه­اندازی این رشته را توسعه گروه و در نهایت راه­اندازی دانشکده تغذیه عنوان کرد و اظهار داشت: برای این مهم تمام راه­ها و جوانب و لوازم مورد نیاز دیده شده و بستر برای این مهم آماده است که با جدیت پی­گیر هستیم و در این مسیر نظر مساعد مسئولان در وزارت متبوع و دانشگاه می­تواند ما را در رسیدن به این هدف یاری کند.

در ادامه جلسه

دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت نیز در سخنانی؛ دانشگاه علوم­پزشکی کرمانشاه را یکی از دانشگاه­های مستعد و دانشکده بهداشت را یکی از دانشکده­های موفق در زمینه تولید مقالات علمی قلمداد نمود و اظهار داشت ما برای توسعه دانشکده بهداشت و تا رسیدن به موفقیت ایده­آل راه­اندازی دانشکده تغذیه همه­ی توان خود را بکار خواهیم گرفت.

دکتر یحیی پاسدار اضافه کرد: حضور اساتید فعال و با دانش در این دانشکده مسیر سخت را هموار ساخته و ما با امید و اطمینان از مسئولان وزارت متبوع و دانشگاه می­خواهیم در این مسیر پرخیر و برکت برای استان و منطقه حامی ما باشند. تا با امید به خدا در سال تحصیلی جدید بتوانیم تعدادی دانشجو بپذیریم.

وی حضور دانشجو را عامل تأمین وسایل سخت­افزاری و نرم­افزاری دانست و به همین منظور از اعضای هیأت بورد صدور مجوز پذیرش دانشجو را در سال تحصیلی جدید تقاضا کرد. 

:

 

تعامل و همکاری بین دانشکده بهداشت با معاونت غذا و دارو و بویژه رشته مواد غذایی از نقاط قوت این دانشگاه محسوب می­شود و نویدبخش توسعه رشته صنایع غذایی است.

دکتر محمدی­فر عضو هیأت بورد صنایع غذایی در این جلسه اظهار داشت:

از لحاظ سخت­افزاری و نرم افزاری وضعیت دانشکده بهداشت مطلوب و دارای نقاط قوت زیادی است و تلاش برای جذب اساتید مجرب در این رشته می­تواند دانشگاه علوم­پزشکی کرمانشاه را به عنوان یک قطب کنترل کیفی در کشور مطرح سازد.

دکتر غلامرضا جاهد عضو هیأت بورد با اشاره به تعداد طرح­ها، مقالات چاپ شده، سمینارها در این زمینه و حضور اساتید صاحب نظر در این دانشکده راه­اندازی رشته صنایع غذایی را بسیار مفید و مؤثر ارزیابی کرد.

در ادامه جلسه دکتر احسان صادقی مدیر کل امور آموزش دانشگاه هدف از راه­اندازی این رشته را توسعه گروه و در نهایت راه­اندازی دانشکده تغذیه عنوان کرد و اظهار داشت: برای این مهم تمام راه­ها و جوانب و لوازم مورد نیاز دیده شده و بستر برای این مهم آماده است که با جدیت پی­گیر هستیم و در این مسیر نظر مساعد مسئولان در وزارت متبوع و دانشگاه می­تواند ما را در رسیدن به این هدف یاری کند.

در ادامه جلسه

دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت نیز در سخنانی؛ دانشگاه علوم­پزشکی کرمانشاه را یکی از دانشگاه­های مستعد و دانشکده بهداشت را یکی از دانشکده­های موفق در زمینه تولید مقالات علمی قلمداد نمود و اظهار داشت ما برای توسعه دانشکده بهداشت و تا رسیدن به موفقیت ایده­آل راه­اندازی دانشکده تغذیه همه­ی توان خود را بکار خواهیم گرفت.

دکتر یحیی پاسدار اضافه کرد: حضور اساتید فعال و با دانش در این دانشکده مسیر سخت را هموار ساخته و ما با امید و اطمینان از مسئولان وزارت متبوع و دانشگاه می­خواهیم در این مسیر پرخیر و برکت برای استان و منطقه حامی ما باشند. تا با امید به خدا در سال تحصیلی جدید بتوانیم تعدادی دانشجو بپذیریم.

وی حضور دانشجو را عامل تأمین وسایل سخت­افزاری و نرم­افزاری دانست و به همین منظور از اعضای هیأت بورد صدور مجوز پذیرش دانشجو را در سال تحصیلی جدید تقاضا کرد. 


بازدید هیئت بورد 5
بازدید هیئت بورد
بازدید هیئت بورد 4
بازدید هیئت بورد تغذیه 3
بازدید هیئت بورد تغذیه 2
بازدید هیئت بورد تغذیه

۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۳:۲۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید