راه­اندازی دوره­ی کارشناسی ارشد صنایع غذایی در دانشکده بهداشت

اعضاء بورد صنایع غذایی وزارت بهداشت و درمان پس از بازدید از دانشگاه علوم­پزشکی کرمانشاه و دانشکده بهداشت با راه­اندازی دوره­ی کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی مواد غذایی موافقت کردند.

آقای دکتر حسینی دبیر محترم بورد صنایع غذایی پس از بازدید از آزمایشگاه­ها، کتابخانه و امکانات آموزشی دانشکده بهداشت وضعیت موجود را مطلوب ارزیابی و اظهار امیدواری کرد که تا بهمن ماه سال جاری دانشجویان این رشته بتوانند در دانشکده شروع به تحصیل نمایند.

در این بازدید آقایان دکتر جاهد و دکتر محمدی­فر و دکتر صادقی دبیر بورد را همراهی می­کردند که همگی نظر موافق با لزوم راه­اندازی رشته در این دانشکده داشتند.

گفتنی است آقای دکتر احسان صادقی دانشیار گروه تغذیه و کنترل کیفی دانشکده بهداشت و مدیر کل آموزش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و عضو بورد کشوری صنایع غذایی در تجهیز آزمایشگاه­ها و بسترسازی برای راه­اندازی نقش بسزایی داشتند.