راه اندازی دو رشته کارشناسی ارشد در کمتر از یکماه در دانشکده بهداشت

دو رشته کارشناسی ارشد با عناوین :

1- صنایع غذایی، کنترل کیفی

2- آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت; به تایید اعضاء هیات بورد وزارت بهداشت و درمان رسید.

با راه اندازی این دو دوره تعداد دوره های تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت به شش دوره رسید که امید است تا یکماه دیگر با بازدید هیات بورد­ ­دوره Ph.D مهندسی بهداشت محیط و کارشناسی ارشد مدیریت پسماند نیز به دوره های آموزشی دانشکده بهداشت افزوده شود.

این دانشکده همچنین پتا­نسیل راه اندازی ph.D  آمار زیستی و کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای، HSE و سم شناسی محیطی را داراست که هماهنگی لازم برای راه اندازی این دوره نیز در دست پیگیری است .

تاسیس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی از برنامه های آتی دانشکده بهداشت می باشد. با توجه به ضرورت تربیت نیروی توانمند در زمینه تغذیه و کنترل کیفی مواد غذایی در استان و غرب کشور لزوم تاسیس این دانشکده همانند سایر استانها در استان کرمانشاه کاملاً مشهود است که امیدواریم با حمایت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و مسئولین استان بتوانیم این امر مهم را در آینده نزدیک محقق کنیم.

راه اندازی این دوره های مرهون حمایت­های ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کریم و سایر مسئولان دانشگاه بوده که نشان از درایت وآینده نگری آنان می باشد و جای تقدیر و تشکر را دارد.