اخبار

مراسم برداشت محصولات باغی دانشکده بهداشت

 

درختان در تهاجم پاییز هرچه را که از دست بدهند، روح زندگی را برای خود نگه خواهند داشت. در هر بهار و پاییز مانند درختان (بودن) را تمرین کنیم.

در آستانه خزان طبیعت میهمان دستان پرسخاوت درختان گردوی دانشکده بودیم و آنان چه مهربان در جشن آغاز سال تحصیلی و شروع ماه مهر به میزبانیمان نشستند.

به همت ریاست محترم دانشکده بهداشت مراسم برداشت محصولات باغی و گردو در روز جمعه 27 شهریورماه 1394 برگزار گردید و تعدادی از همکاران و اعضای هیأت علمی به همراه خانواده در این برنامه شرکت نمودند. در این مراسم که از ساعت 4 عصر آغاز گردید، همکاران به صورت گروهی به چیدن گردو پرداختند با توجه به تعداد زیاد درختان گردو و لطف خداوند در پربار نمودن محصولات تعداد زیادی گردو جمع­آوری شد و محصول برداشت شده بطور عادلانه در بین شرکت­کنندگان توزیع گردید. 

پس از صرف عصرانه اعضای هیأت علمی و فرزندان همکاران به ورزش مفرح والیبال پرداختند. دوستان ضمن مشارکت در تهیه شام در فضای سبز دانشکده به طبخ کباب پرداختند و در جوی آکنده از مهر و دوستی شام صرف گردید  و اینچنین خاطره­ی آغاز پاییز دل­انگیزی دیگر بر ذهنمان نشست. امید است سالهای آتی چنین برنامه­هایی تداوم داشته باشد.

 

گردوچینی 
 
مراسم گردو چینی 
مراسم گردو چینی


مراسم گردو چینی

مراسم گردو چینی 

مراسم گردو چینی 

 

۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۱
اخبار مرتبط
اخبار مرتبط
Loading

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید