راه اندازی دومین دوره Ph.D دانشگاه علوم پزشکی در دانشکده بهداشت

اعضای هیأت ممتحنه ارزشیابی و برنامه­ریزی رشته مهندسی بهداشت محیط وزارت متبوع جهت بررسی وضعیت و امکانات نرم­افزاری و سخت­افزاری پیرامون راه­اندازی Ph.D بهداشت محیط در دانشگاه علوم­پزشکی کرمانشاه حضور یافتند.

این هیأت متشکل از آقایان دکتر کاظم ندافی، دکتر احمد جنیدی جعفری و دکتر محمدتقی صمدی، در راستای بررسی شرایط موجود در دانشکده از آزمایشگاه­های شیمی، تحقیقات، میکروب، پسماند، پایلوت، گروه تغذیه، گروه صنایع غذایی کلاس­های آموزشی مقاطع مختلف، اتاق Ph.D، کتابخانه الکترونیکی، سایت کامپیوتر ارشد، مرکز تحقیقات عوامل محیطی مؤثر بر سلامت، سایت ورمی کمپوست، تصفیه­خانه فاضلاب و سالن کنفرانس و سالن همایش­های دانشکده بازدید نمودند و از نزدیک با توانمندی­ها و پتانسیل­ها آشنا شدند.

هیأت ممتحنه در جلسه­ای که در همین راستا و با حضور رئیس دانشکده و اعضای هیأت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط در سالن کنفرانس برگزار گردید. شرایط حضور استادان و اعضای هیأت علمی و امکانات نرم­افزاری و سخت­افزاری را بررسی و با مطلوب دانستن شرایط موجود راه­اندازی رشته Ph.D مهندسی بهداشت محیط را مثبت ارزیابی کردند.

در این جلسه رئیس دانشکده بهداشت اظهار داشت: ارتقاء هر مرکز آموزشی با همدلی و هم­افزایی توانمندی­های اعضای هیأت علمی میسر می­گردد که الحمدا... اساتید این دانشکده در فضایی بسیار پویا و مطلوب و در نهایت همکاری گروه­ها با هم مسیر ارتقاء و صعود دانشکده را دنبال می­کنند.

دکتر یحیی پاسدار افزود: ما در تصمیمی جمعی و به هدف بهره­مندی مناسب و تمام وقت اساتید و دانشجویان از امکانات آزمایشگاه­های فعال در دانشکده، آزمایشگاه­ها را تجمیع و از حالت انحصاری گروه­های آموزشی خاص خارج نموده­ایم که هیچ آزمایش­ لازمی ابتر نماند.

رئیس دانشکده امعان نظر و ارائه نظرات ارشادی مسئولان بورد تخصصی وزارت متبوع در راه­اندازی مقطع دکترای رشته­هایی که شرایط و بستر آنها نزدیک به وضعیت مطلوب است می­تواند در ارتقاء و پیشرفت مراکز آموزشی تأثیر بسزایی داشته باشد که انصافاً این مهم به نحو مطلوب در حال پیگیری است و ما هم امید داریم که در این مسیر سهیم باشیم.

بازدید هیئت بورد بهداشت محیط