کلاس­های ژورنال کلاب بطور مداوم در دانشکده بهداشت برگزار می شود:

گروه­های آموزشی دانشکده بهداشت در راستای ارتقاء علمی و توانمندسازی دانشجویان این دانشکده کلاس­های ژورنال کلاپ را به صورت مستمر دایر می­نمایند.

گروه­های آموزشی این دانشکده با نیازسنجی و با بهره­گیری از روش­های بروز و پیشرفته و با برگزاری کلاس­های ژورنال کلاپ، دانشجویان را با نحوه­ی ثبت مقاله، داوری مقاله، پروپوزال­نویسی، مدیریت جلسه، نگارش درست­نویسی، خرید موفق کتابهای مرجع، ارزشیابی استادان، آشنایی با قوانین  دانشگاه و دانشکده و آشنایی با رسالت دانشگاه در عرصه­های مختلف آشنا می­سازند.

یکی از گروه­هایی که بدون وقفه این مهم را دنبال می­کند گروه تغذیه است که بیشتر به نقد و بررسی مقاله­های علمی می­پردازد و به همین منظور روزهای دوشنبه هر هفته رأس ساعت 12:30 در محل سالن کنفرانس دانشکده اقدام به برگزاری کلاس­های ویژه­ی نقد مقاله می­نماید.