معاون آموزشی دانشکده در مراسم بزرگداشت روز معلم و روز جهانی کارگر

معاون آموزشی دانشکده در مراسم بزرگداشت روز معلم و روز جهانی کارگر: اولین معلم خداست و این ارزش شغل معلمی را می رساند.

معاون آموزشی دانشکده بهداشت در مراسم بزرگداشت روز معلم و روز جهانی کارگر با گرامیداشت این دو روز اظهار داشت: طبق آیه 1 تا 4 سوره الرحمن ما متوجه می شویم که خداوند اولین معلم بشر است. گرچه ارسطو به عنوان معلم اول و فارابی به عنوان معلم ثانی نام گرفته­اند.

دکتر مجتبی لیمویی گفت حضرت ادریس که قبل از حضرت نوح آمده است در مستندات تاریخ دینی اولین معلم در مخلوقات می باشد که در تمدن یونان به نام هرمس از او یاد می شود ولی آنچه اکنون مشهورتر است همان جایگاه اول برای ارسطو و دوم برای فارابی است و انچه به این حرفه و شغل ارزش و اهمیت داده است نقش بسیار مفید آن در تمام جوانب جامعه است.

معاون آموزشی دانشکده افزود: مکتب هرمنوتیک که تدوین­کننده و شیوه­ی تدریس و برنامه­ریزی آموزش است از حضرت ادریس گرفته شده و با توسعه علوم جدید هنوز در این عرصه نقش آفرینی می­کند.

وی معلم را پدر روحانی بشریت دانست و اهمیت رنگ و بوی الهی دادن به فعالیت­ها در این عرصه را از ضروریات دانست.

معاون آموزشی در این مراسم از تصویب راه­اندازی PhD رشته بهداشت محیط خبر داد و این مهم را نتیجه تلاش همه جانبه اعضای گروه در کنار مسئولان دانشکده و دانشگاه برشمرد.

دکتر لیمویی- روز معلم