هیئت رئیسه بورد گروه علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت
درمان و آموزش پزشکی برای بررسی وضعیت تجهیزات و امکانات دانشکده بهداشت و صدور
مجوز افتتاح رشته ی صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد، به دانشگاه علوم پزشکی
کرمانشاه آمدند.
در این سفر که آقایان دکتر هدایت ا... حسینی،دکتر سید
امیرمحمد مرتضویان و دکتر غلامرضا جاهد رئیس و اعضای هیئت رئیسه بورد گروه علوم غذایی وزارت بهداشت،درمان و آموزش
پزشکی حضور داشتند با ایراد سخن در جمع مسئولان و کارکنان دانشکده بهداشت کرمانشاه
با بیان شرایط و ملزومات راه اندازی هر رشته تحصیلی به بررسی وضعیت و امکانات
دانشکده بهداشت برای افتتاح رشته صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد پرداختند و با
بازدید از آزمایشگاه ها، کتابخانه وکلاس ها و بررسی وضعیت سخت افزاری و نرم افزاری
دانشکده، بستر موجود را مناسب و مطلوب راه اندازی رشته مذکور ارزیابی کردند و
اکنون مسؤلان دانشکده و دانشگاه با مهیا ساحتن نیازهای راه اندازی این رشته، منتظر
اقدامات هیئت بورد گروه علوم و صنایع غذایی وزارت متبوع در این راستاهستند.