اخبار

دانشجویان برنامه زمانبندی ژورنال کلاپ ها در چهار صفحه را ببینید

ژورنال کلاپ


 

عنوان

استادمربوطه

ارائه دهنده

تاریخ

ساعت

مکان

 

1

 

Estimated exposure to zearalenone, ochratoxin A and aflatoxin B1 through the consume of bakery products and pasta considering effects of food processing

 

آقای دکترصادقی

گروه علوم و صنایع صنایع غذایی 

 

 

محدثه کریمی نژاد

 

 

95/8/10 

 

 

2-4 

 

 

 

کلاس10

 

2

 

Effects of marinating on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (benzo[a]pyrene, benzo[b]fluoranthene and fluoranthene) in grilled beef meat

 

 

آقای دکترصادقی

گروه علوم وصنایع غذایی

 

 

معصومه تقی زاده

 

95/8/17

 

2-4

 

کلاس 11

 

3

 

Seasonal study of aflatoxinM1contamination in milk of four dairy species in Yazd, Iran

آقای دکترصادقی

گروه علوم و صنایع غذایی

 

فاطمه عسکری

 

95/8/24

 

2-4

 

کلاس10

 


 

عنوان

استادمربوطه

ارائه دهنده

تاریخ

ساعت

مکان

 

1

 

Effects of pH and high hydrostatic pressure on the structural and
rheological properties of sugar beet pectin

 

 

آقای دکترمحمدی

گروه علوم و صنایع غذایی

 

محدثه کریمی نژاد


 95/9/14

 

2-4

 

کلاس10

 

2

 

High hydrostatic pressure assisted degradation of patulin in fruit and
vegetable juice blends

 

 

آقای دکترمحمدی

گروه علوم وصنایع غذایی

 

فاطمه عسکری

 

 

95/9/24

 

 

2-4

 

کلاس10

 

3

 

Effect of radiation processing in elimination of Klebsiella pneumoniae from food

آقای دکترمحمدی

گروه علوم و صنایع غذایی

 

معصومه تقی زاده

 

95/9/28

 

 

2-4

 

کلاس 11

 


 

عنوان

استادمربوطه

ارائه دهنده

تاریخ

ساعت

مکان

 

1

 

The potential of papain and alkalase enzyme and process optimizations to reduce allergenic gliadins in wheat flour

آقای دکترمحمدی

گروه علوم وصنایع غذایی

 

مجید علیزاده

 

 

95/9/2

 

 

 

8-10

 

 

 

 

کلاس12

 

2

Iron microencapsulation with blend of gum arabic, maltodextrin and modified starch using modified solvent evaporation method milk fortification.

 

 

آقای دکترمحمدی گروه علوم وصنایع غذایی

 

فاطمه رزمجو

 

 

95/9/16

 

10-12

 

 

 

کلاس 10

 

3

 

Activities of amylase, proteinase, and lipase enzymes from Lactococcus

chungangensis and its application in dairy products

 

آقای دکترمحمدی

گروه علوم وصنایع غذایی

 

فاطمه رزمجو

 

95/9/30 

 

8-10

 

 

کلاس12

 

 

Improvement of the Quality and the Shelf Life of Figs (Ficus carica) Using an Alginate-Chitosan Edible Film

آقای دکترمحمدی

گروه علوم و صنایع غذایی

 

مجید علیزده

 

95/9/16

 

10-12

 

کلاس 10

 

 

عنوان

استادمربوطه

ارائه دهنده

تاریخ

ساعت

مکان

 

1

Development and evaluation of iron microencapsules for fortification

آقای دکتر صادقی

گروه علوم وصنایع غذایی

 

 

فاطمه رزمجو

 

95/9/7 

 

 2-4

 

کلاس10

 

2

Phenolic compounds in beans as protection against mycotoxins

آقای دکتر صادقی

گروه علوم و صنایع غذایی

مجید علیزاده

 

95/9/14

 

2-4

 

کلاس 10

 

3

 

Fortification of milk protein content with different dairy

protein powders alters its compositional, rennet gelation,

heat stability and ethanol stability characteristics

 

آقای دکتر صادقی

گروه علوم و صنایع غذایی

 

مجید علیزاده

 

 

 

95/9/21 

 


4-6

 

کلاس 10

 

Susceptibility and resistance of lactic acid bacteria and yeasts against

preservatives with potential application in table olives

آقای دکتر صادقی

گروه علوم وصنایع عذایی

 

فاطمه رزمجو

 

95/9/21

 

2-4

 

کلاس 9

 

۳۰ آذر ۱۳۹۵ ۱۴:۵۶
روابط عمومی دانشکده |

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید