معاون آموزشی دانشگاه : حضور همکاران با سابقه مدیریتی چند ساله نعمتی است برای سازمان

دکتر حبیب ا... خزایی معاون آموزشی دانشگاه که در مراسم تقدیر و معارفه معاون آموزشی دانشکده بهداشت و در جمع اعضای هیئت علمی ،مسئولان و مدیران گروه های آموزشی دانشکده های بهداشت و تغذیه و صنایع غذایی سخن می گفت اظهار داشت: حضور اعضای هیئت علمی که سابقه چند سال فعالیت مدیریتی  وتجربه مناسبی در این زمینه دارند نعمتی است و می تواند در بسیاری از مواقع محلی برای ارائه راهکارهای مناسب و منطقی بوده و گره گشای مشکلات مختلف عرصه سلامت باشد.

دکتر خزایی افزود:مدیریت یعنی پذیرش مسئولیت و عمل به تعهدی که به واسطه آن ایجاد می شود و ما باید با این نگاه که پذیرش مسئولیت یعنی کار و تلاش در راستای حل مشکلات جامعه و داشتن برنامه کارشناسی شده برای توسعه و ارتقاء سطح سلامت جامعه وارد شویم .

وی عنوان کرد:مدیر می بایست باصرف انرژی و وقت و انجام مشورت با همکاران توانمند و مشتاق ،برای نیل به اهداف سازمان تلاش نماید و هیچگاه قرار گرفتن در منصب اداری که با منافع عموم در ارتباط است را وسیله ای برای رسیدن به اهداف  و منافع شخصی در نظر نگیرد.

روابط عمومی دانشکده |