پیام ریاست محترم دانشکده بهداشت به مناسبت آغاز سال تحصیلی 99-98

بار دیگر فصل روشن مهر از راه می رسد و کتاب معرفت با سرانگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و رهروان علم و دانش ورق می خورد و سپهر بینش و دانایی به روی هزاران دانشجو و دانش پژوه آغوش می گشاید. هر سال، در آغاز ماه مهر و سال تحصیلی جدید، جوشش دوباره ای در مسیر پیشرفت علمی و تعالی فردی و اجتماعی آغاز می شود و دانشگاه به عنوان مهد تعلیم و تربیت انسان های متعهد و متخصص پویایی بیشتری می یابد. دانشگاه مدرسه «انسان سازی» است و بهترین مکان جهت مجهز نمودن فرزندان این مرز و بوم به امید، اعتماد و عقلانیت برای ورود عرصه های علمی و مدیریتی آینده کشور است.

اینجانب آغاز سال جدید تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه و فعالیت های علمی، آموزشی و پژوهشی و تقارن آن با هفته شکوهمند دفاع مقدس را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان ورودی جدید صمیمانه تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال توفیق دستیابی به مدارج عالی علمی، معنوی و اخلاقی توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را برای همه عزیزان خواهانم.