کسب رتبه اول کنکور مقطع دکترای تخصصی رشته بهداشت محیط توسط دانشجوی کرمانشاهی

ژیلا امینی شرفی دانشجوی پذیرفته شده مقطع دکترای تخصصی رشته بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توانست رتبه اول کنکور این رشته  را به خود اختصاص دهد.

این دانشجو که در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مهندسی بهداشت در دانشکده بهداشت تحصیل می کرده است همواره جزو دانشجویان پویا و فعال با بارعلمی بالا بوده و این بار نیز برای دانشگاه افتخار آفرینی کرد و با کسب رتبه نخست توانست به عنوان دانشجوی دکترا در این دانشگاه پذیرفته شود و به ادامه تحصیل بپردازد.

ایشان تلاش مستمر و هدفمند و استفاده از دانش و تجربیات اساتید این دانشگاه و بهره گرفتن از راهنمایی های تمامی اعضای هیأت علمی  گروه آموزشی مربوطه را رمز موفقیت خود عنوان کرد و از همه اساتید بویژه پرفسور مقداد پیر صاحب و دکتر هیوا حسینی به عنوان اساتیدی که در این موفقیت نقش بیشتری داشته اند تقدیر و تشکر کرد.

روابط عمومی دانشکده بهداشت این موفقیت را  تبریک گفته و برای ایشان از خداوند منان آرزوی توفیق روز افزون را دارد.

روابط عمومی دانشکده |