برگزاری جلسه معرفی کمیته دانشجویی EDO

روز سه شنبه مورخ 98/10/10 جلسه اطلاع رسانی کمیته های دانشجویی EDO در محل سالن همایش این دانشـکده با حضور مسئولان حوزه آموزش دانشکده، دانشجویان، مسئول کمیته در EDC و دبیر کشوری کمیته دانشجویی برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه خانم دکتر صفری (مسئول EDO دانشکده) و آقای دکتر مهکی (معاون آموزشی دانشکده) در خصوص اهمیت و ضرورت برگزاری این جلسه مطالبی را بیـان نمودنـد. در ادامـه، آقـای حیـدری و سرکار خـانم ماکلانی (از همکــاران محـترم مرکز EDC دانشـگاه) به طـور مشـروح در خصـوص تشکیلات ساختاری، اهداف، برنامه ها و حوزه های متنوع فعالیت این کمیته، جهت دانشـجویان حاضر در جلسه مطالبی را با استفاده از اسلایدهای پاورپوینت ارائه نمودنـد.

در پایان، جهت تعیین دبیر کمیته دانشـجویی EDO دانشـکده از بین حاضـرین در جلسه و داوطلبین رأی گیری به عمل آمـد که سرکار خانم رقیه فرهادی (دانشـجوی دکترای آمار زیستی) به عنوان دبیر این کمیته انتخاب و توسط دفتر توسعه مطالعات دانشکده به دانشجویان معرفی شدند.