پیام رئیس محترم دانشکده به مناسبت ایام الله دهه فجر

بسم الله الرحمن الرحیم
به راستی که فجر سوگند همیشه پایدار  باریتعالی است که نوید بخش پگاه روشن پیروزی است.
انقلاب اسلامی ایران مبتنی بر بینش عمیق توحیدی وسر آغاز فصلی برجسته در تاریخ سیاسی ایران است.
انقلابی که ماندگاری خود را مرهون جانبازی ، فداکاری ها  و رشادت های  همه کسانی است که از بذل جان و مال خویش دریغ ننموده اند تا درنهایت خورشید استقلال و آزادی بر پهن دشت ایران اسلامی تابیدن گرفت.

اینک این ماییم که باید به تکلیف الهی خویش عمل نموده و حافظ دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی که مردم سالاری و دین سالاری است باشیم.
اینجانب بهار شکوهمند انقلاب اسلامی را به جامعه دانشگاهی، اساتید ،کارشناسان و  به ویژه دانشجویان عزیز که رسالت سنگین برافراشته نگه داشتن پرچم عزت  واستقلال ایران عزیز را که با خون هایی پاک بی شماری به اهتزاز در آمده است را برعهده دارند تبریک می گویم.
امید است شما عزیزان با دست یابی به قله های رفیع علم وفن آوری امانتدار صدیق دستاوردهای شکوهمند انقلاب اسلامی باشید و همچنان پر تلاش در عرصه های علم وسلامت به سوی افق های روشن حرکت نمایید.
از خداوند متعال خواهانم رحمت و عطوفت محمدی را بر قلب های ما نازل گرداند وعزت و استقلال کشور عزیزمان را نگهبان باشد.
دکتر علیرضا احمدی
رئیس دانشکده بهداشت