مجله دانشکده بهداشت موفق به اخذ نمایه علمی پژوهشی از کمیسیون نشریات وزارت بهداشت شد

مجله دانشکده بهداشت تحت عنوان

International journal of health and life sciences

از سال 1393 فعالیت خود را با انتشار 2 شماره در سال تحت مجوز کمیسیون نشریات وزارت بهداشت و سازمان ارشاد اسلامی آغاز نمود. این مجله علمی به صورت چندرشته ای، با دسترسی آزاد و به صورت داوری آزاد می باشد. محورهای اصلی این مجله شامل مخاطرات محیط زیست، بهداشت کار، بهداشت عمومی و ارتقاء بهداشت، علوم تغذیه و اپیدمیولوژی می باشد. علاوه بر نمایه های بین المللی نظیر گوگل اسکالر و ایندکس کوپرنیکوس، این مجله موفق به کسب رتبه علمی پژوهشی از کمیسیون نشریات کشور در مورخ 24/12/1399 گردید (کد مصوب کمیسیون۴۶۸). در حال حاضر شماره 7:2 در حال تکمیل شدن بوده و در آینده نزدیک نظر بر نمایه سازی در دیتا بیس های معتبر بین المللی است. شایان ذکر است در سال های اخیر، درصد بالایی از مقالات با نویسندگان بین المللی پذیرش یافته است. از این رو با افتخار دعوت می گردد محققان مقالات اصیل خود را جهت افزایش کیفیت علمی مجله با آدرس زیر ارسال کنند.

مدیر اجرایی مجله: دکتر هوشیار حسینی