پیام ریاست دانشکده بهداشت به مناسبت هفت تیر

بسمه تعالی

هفته قوه قضائیه و گرامیداشت هفتم تیرماه؛ فرصت مغتنمی برای یادآوری جنایات منافقین کوردل، به نمایش گذاشتن دستاوردهای انقلاب، تکریم مقام شهیدان بزرگوار انقلاب اسلامی و محکوم کردن توطئه های استکبار جهانی علیه مردم انقلابی و آگاه ایران اسلامی است.

دکتر شهید بهشتی و  72 تن از یارانش با نثار خون پاکشان ، اسلام و انقلاب اسلامی را بیمه کردند و پایه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مستحکم و با شهادت شان مسیر روشني فرا روی دوستداران و شیفتگان انقلاب اسلامی گشودند .

اینجانب ، ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای عزیز هفتم تیر ، از زحمات و تلاش همه عزیزان دستگاه قضایی استان کرمانشاه ،  تقدیر و تشکر می نمایم و سلامتی و توفیق همه کارکنان خدوم دستگاه قضایی را از خداوند متعال خواستارم . دکتر احمدی ریاست دانشکده بهداشت