پیام سرپرست دانشکده بهداشت به مناسبت ابتدای سال تحصیلی جدید

اساتید ارجمند ، همکاران گرامی و پرسنل خدوم دانشکده بهداشت
همه پیشرفت‌های معنوی و مادی بشر ریشه در تربیت افراد دارد که از منبع زلال ایمان، معرفت، تعهد و ایثار معلم سیراب می‌شوند.
از این منظر کشور وامدار همه اساتید ، کارشناسان و پرسنلی است  که به حق چراغ هدایت بشریت رابه تأسی از پیامبر اعظم «ص» روشن و فروزان نگاه داشته‌اند.
از حضرت علیم آرزو دارم همواره در کسوت شریف استادی با کلام نافذ و عزم راسخ و با تولید علم و دانش و پژوهش جهت آینده‌سازان این مرز و بوم با سرافرازی برای نیل به زندگی سعادتمندانه‌ی دنیوی و رستگاری اخروی کوشا و پویا باشید.
به این حقیقت آگاهم که همکاران ارجمندمان برای حصول اطمینان از یادگیری و آموزش دانشجویان و دستیابی به تدریس ، پژوهش و فناوری در سخت‌ترین شرایط، به رغم دشواری‌های ناشی از بیماری که خود و خانواده‌شان با آن مواجه بوده و هستند ، با تقبل مسئولیت‌ها در برگزاری کلاس‌های درس به شکل مجازی ، حضوری و ارتباط تنگاتنگ با دانشجویان و رفع نگرانی از خانواده‌های آنها، از هیچ کوششی برای استمرار فعالیت‌های آموزشی دریغ نکردند.امیدوارم و انتظار دارم با تمهیداتی که از سوی شما اندیشیده شده است در سال تحصیلی جدید نیز ،  شاهد ادامه کوشش‌های اثر بخش و بهبود در روند آموزش با تأکید بر حفظ و ارتقای کیفیت روز افزون باشیم.
دکتر سید علیرضا موسوی
سرپرست دانشکده بهداشت