حضور دانشجویان کارآموز ترم 7 و 8) کارشناسی پیوسته گروه بهداشت عمومی در فیلدهای آموزشی منتخب

با آغاز نیمسال اول سال تحصیلی 01-1400 در تاریخ 20 شهریور 1400 طبق تقویم آموزشی مصوب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دانشجویان ترم 7 و 8 کارشناسی پیوسته بهداشت عمومی که طبق برنامه مدون گروه دروس کارآموزی در عرصه آنان آغاز شده است پس از یک هفته جلسه توجیهی بدو دوره کارآموزی که بصورت آنلاین برگزار گردید در فیلدهای آموزشی منتخب مستقر گردیدند. بر این اساس دانشجویان ترم 8 ابتدا در مراکز تخصصی پیشگیری و کنترل بیماریهای سل (مرکز ریوی)، جذام و سالک (مرکز خدمات جامع سلامت گلستان)، تالاسمی، هایپوتیروئید مادرزادی و فنیل کتونوری (مرکز خدمات جامع سلامت معتضدی) و مرکز درمان پیشگیری هاری (مرکز حاج دایی) حضور یافتند و با نظام مراقبت، پیشگیری، کنترل و درمان بیماریهای فوق آشنا شدند و پس از آن در قالب گروههای دو نفره در مراکز و پایگاههای خدمات جامع سلامت سطح شهر کرمانشاه جهت آشنایی با شرح وظایف و خدمات مراقبین سلامت مستقر گردیدند. حضور در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و خانه های بهداشت نیز از دیگر برنامه های آموزشی پیش بینی شده برای دانشجویان ترم 8 می باشد. دانشجویان ترم 7 نیز پس از دوره توجیهی در مراکز و پایگاه های خدمات جامع سلامت منتخب مستقر گردیدند. برگزاری آزمون های دوره ای دستورالعمل های کشوری بیماری های واگیر و غیرواگیر، مادران، کودکان، سالمندان، بهداشت مدارس، آموزش بهداشت و ... نیز از دیگر برنامه های ارزشیابی دانشجویان در طول نیمسال تحصیلی جاری خواهد بود که مطابق تقویم آموزشی تا اواسط دی ماه بطول خواهد انجامید. همچنین برگزاری کارگاه آشنایی با word و excel، بازدید از مرکز تولید رسانه های آموزشی دانشکده و مرکز تحقیقات عوامل محیطی موثر بر سلامت و مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت با هدف آشنایی دانشجویان با پژوهش از دیگر برنامه های دانشجویان هر دو گروه می باشد.

گروه بهداشت عمومی2
گروه بهداشت عمومی3