عنوان دانشجوی برتر کشور به یکی از دانشجویان دانشکده بهداشت کرمانشاه تعلق گرفت

مهندس کیومرث شرفی دوره کاردانی و کارشناسی خود را با معدل الف در کرمانشاه گذرانده است

مهندس کیومرث شرفی

مهندس کیومرث شرفی در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه کشوری  در بخش علمی، تحقیقاتی و فرهنگی توانست  عنوان برتر  را کسب کند. وی پس از اخذ  مدرک کاردانی و  کارشناسی خود با  معدل الف در دوره کارشناسی ارشد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز درخشید و با کسب معدل 47/18 ، شرکت در 12 همایش کشوری، همکاری در 4 طرح تحقیقاتی، چاپ و ارایه بیش از 35 مقاله پژوهشی و مروری با همکاری اساتید دانشگاه، تدریس در کارگاه های پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی، کسب دو عنوان سخنران برتر در همایش  ملی "رادون و محیط زیست" و همایش دانشجویی "کمیته تحقیقات غرب کشور"، عضویت در شورای فرهنگی خوابگاه ها، شورای تغذیه و بسیج دانشجویی و...  توانست این عنوان را از دست ریاست جمهوری دریافت کند.