تکریم دکتر علیرضا احمدی و معارفه دکتر یحیی صفری

وحدت و همدلی یک اصل مهم در پیشبرد اهداف هر مجموعه ای است

💠 آیین تکریم دکتر علیرضا احمدی و معارفه دکتر یحیی صفری به عنوان رییس دانشکده بهداشت ظهر امروز برگزار شد.

💢 دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این نشست🔻🔻

🔹️ در ماه مبارک رمضان قرارداریم ماهی که پراز خیر و برکات فراوان است انشاءالله همگی بتوانیم از این ماه عزیز استفاده کافی را ببریم.

🔹️ آنچه که مقام معظم رهبری همواره به آن تاکید داشتند حفظ وحدت و همدلی در تمامی ابعاد است به طور قطع این اصل مهم می تواند در پیشبرد اهداف دانشگاه موثر باشد.

🔹️ دانشکده بهداشت می بایست نماد وحدت در دانشگاه باشد و خیر این وحدت به همه افراد دانشکده خواهد رسید.

🔹️دانشکده بهداشت از دانشکده های قدیمی و با سابقه است و در زمینه پژوهش همواره سرآمد می باشد.

🔹️ بسیاری از اساتید برجسته ی دانشگاه از پرورش یافتگان این دانشکده هستند و بدون شک در زمینه آموزشی هم خدمات ارزنده ای دراین دانشکده انجام شده است.

🔹️ دکتر صفری از بدنه دانشکده هستند و سابقه ریاست همین دانشکده را دارند .

🔹️ برای پیشبرد اهداف یک مجموعه همه باید تلاش کنند چرا که مطمئنا یک‌نفر به تنهایی توانایی پیشبرد اهداف را ندارد به همین خاطر کمک به دکتر صفری کمک به تمامی مجموعه است.

🔹️از زحمات ارزشمند  دکتر علیرضا احمدی در دوران تصدی ایشان در دانشکده بهداشت قدردانی می نمایم .

🔹️ دکتر احمدی از اساتید خوش نام و تلاشگر دانشگاه هستند که همواره صادقانه خدمت نموده اند برای ایشان آرزوی توفیق روز افزون داریم.

💢دکتر وزیری معاون آموزشی دانشگاه:🔻

🔹از خدمات دکتر احمدی در مدت ریاست ایشان بسیار سپاسگزاریم و به دکتر صفری که به عنوان رییس جدید دانشکده بهداشت تبریک عرض می کنم.

🔹امیدواریم به عنوان یک سرباز خدمتگزار در نظام جمهوری اسلامی بتواند به اهداف متعالی تولید مبتنی بر دانش در این دانشکده همت بگمارند و کارنامه موفقی را بر جای بگذارند.

🔹کارهای مربوط به فعالیت های علمی و دانشکده ها کار فردی نیست و باید با یک همکاری جمعی انجام شود.

🔹 رهبر معظم انقلاب در  شعار سال، تولید ، دانش بنیان بودن و اشتغال زایی را به ما گوشزد نمودند.

🔹این واقعیت را باید بپذیریم تنها کسانی که زیرساخت  های توسعه کشور را برای رشد و تعالی فراهم می کنند و تنها کسانی که جوانان را به شکل امیدوارکننده تحت تاثیر قرار می دهد عزیزانی هستند که در دانشگاه ها سکان دار آموزش و تحقیقات هستند .

🔹انتظار مقام معظم رهبری و انتظار مردم از ما این است که فعالیت های دانشگاه را به گونه ای سامان دهیم که مولد باشد و در مسیر تولید علم به ثروت پیش برود.

🔹در شعار امسال تاکید بر خلق ثروت از شرکت های دانش بنیان و اشتغال زایی می باشد و تنها از این مسیر می توان مسیر پیشرفت و ترقی گام برداشت.

🔹دانشکده بهداشت یکی از مستعدترین دانشکده ها در راستای این فعالیت است و می تواند با تحقیقات کاربردی و موثر و نه تحقیقاتی که صرفا منجر به تولید مقاله می گردد ، نقش بسیار خوب و تأثیرگذاری در جهت اصلاح وضعیت سلامت و بهداشت جامعه ایفا نماید .

تودیع و معارفه دکتر احمدی -دکتر صفری7

تودیع و معارفه دکتر احمدی -دکتر صفری1