نشست هم‌اندیشی اساتید با موضوع جنگ شناختی

💢 نشست هم‌اندیشی اساتید با موضوع جنگ شناختی و جهاد تبیین در دانشکده‌های بهداشت و تغذیه برگزار شد

☑️ به گزارش مفدا کرمانشاه، به همت دبیرخانه بیانیه گام دوم انقلاب و با همکاری مدیریت فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نشست هم‌اندیشی اساتید با موضوع "جنگ شناختی و جهاد تبیین" در سالن جلسات دانشکده بهداشت برگزار شد.

▫️در این نشست که با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، روسا و اعضای هیئت علمی دانشکده‌های بهداشت و تغذیه، مدیر فرهنگی و فوق برنامه و همچنین مسئول دبیرخانه بیانیه گام دوم انقلاب حضور داشتند🔻🔻

👤دکتر رضایی کارشناس بهره‌وری به عنوان سخنران این نشست به تبیین موضوع ساز و کارهای پدافندی در حوزه شناختی، اهدافی که در توسعه قدرت نقش دارند، بسترهای تقابل قدرت، اهداف جنگ شناختی و بروز رفتار مبتنی بر روش‌های شناختی پرداخت.

🔻 وی هدف از جنگ شناختی را نفوذ به ساز و کارهای شناختی افراد و تغییر یا ویرایش فرض ثانویه و محصورسازی افراد در حباب شناختی غیر واقعی یا ناقص برشمرد.

💢گفتنی است نشست هم‌اندیشی اساتید با موضوع جنگ شناختی و جهاد تبیین در تمامی دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار خواهد شد.