برای نخستین بار در دانشگاه های علوم پزشکی ایران در آزمایشگاه پسماند دانشکده بهداشت کرمانشاه راه اندازی شد. دکتر پرستو ستاره مسئول آزمایشگاه تخصصی پسماند عنوان داشت؛ دستگاه بمب کالریمتر یا دستگاه اندازه گیری ارزش حرارتی سوخت در آزمایشگاه پسماند جهت اندازه گیری ارزش حرارتی انواع سوخت یا همان کالری مواد راه اندازی شد. این دستگاه تنها دستگاه نیمه اتوماتیک در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور است و قابلیت اندازه گیری کالری انواع سوخت، مواد غذایی و تمامی مواد قابل اشتعال را به مراکز صنعتی، آموزشی و تحقیقاتی خارج از دانشکده دارد. وی در ادامه از همکاری و پیگیری ریاست محترم دانشکده جناب دکتر صفری ، معاونت آموزشی ، اداری مالی دانشکده و دکتر هیوا حسینی تشکر فراوان نمودند .