برگزاری جلسه دفاع از اولین پایان‌نامه‌ی مقطع PhD آمار زیستی

🛑 جلسه دفاع از پایان‌نامه‌ی مقطع PhD آمار زیستی تحت عنوان "بررسی عملکرد شبکه کانولوشن گراف جدید برای تشخیص آریتمی افراد بر مبنای سیگنال چندکاناله الکتروکاردیوگرام" توسط سرکار خانم بهاره اندایش گر، دانشجوی ورودی سال ۱۳۹٨، به راهنمایی دکتر نادر سالاری، مشاوره‌ی دکتر افشین الماسی و با حضور هیات داوران، مدیران گروه‌ها، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشکده، روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت در دانشکده بهداشت، با موفقیت برگزار شد. 🛑 گروه آمار زیستی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با داشتن ۶ عضو هیات علمی، از سال ۱۳۹۷ در مقطع PhD آمار زیستی، اقدام به پذیرش دانشجو کرده است. در حال حاضر ۹ دانشجو در این مقطع در گروه، به تحصیل اشتغال دارند. 🛑 دکتر بهزاد مهکی، مدیر گروه آمار زیستی، ضمن تبریک فراغت از تحصیل اولین دانشجوی PhD گروه به مجموعه‌ی دانشگاه، اعلام کرد با انسجام، همراهی و تعهد اعضای هیات علمی، علاوه بر ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به دانشکده‌ها و واحدهای مختلف دانشگاه، برنامه‌های آموزشی دانشجویان مقاطع PhD و کارشناسی ارشد در گروه به شکل منظم، در حال انجام است و دانشجویان مراحل آموزشی و پژوهشی را با کیفیت بالا و در زمان مناسب، سپری می‌کنند.

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۱۸:۴۱