به مناسبت دانش آموختگی بیش از ۷۰ نفر از دانشجویان کارشناسی رشته های بهداشت عمومی، مهندسی بهداشت حرفه ای و مهندسی بهداشت محیط مراسم جشنی در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه در روز چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۳۱  ساعت ۱۶ لغایت ۱۹ برگزار شد. در این مراسم که با حضور ریاست و معاونین دانشکده  و مدیران گروه و اساتید و دانشجویان و خانواده های آنها برگزار شد، ریاست دانشکده بهداشت ضمن سخنانی اهمیت فعالیت علمی دانشجویان را برشمردند و بر ادامه ارتباط با دانشکده تاکید کردند. در ادامه از کلیه دانشجویان دانش آموخته با اهدای لوح تقدیر بعمل آمد. پخش کلیپ های تهیه شده دانشجویان، موسیقی، تقدیر از نفرات اول تا سوم و اهدای جایزه به دانشجویان متاهل از جمله برنامه های دیگر این جشن بود. در پایان کلیه دانش آموختگان در مراسم قرایت سوگند نامه که توسط معاون آموزشی دانشکده بهداشت آقای دکتر حسین اشتریان هدایت شد، شرکت نمودند. لازم به یاد آوری است هماهنگی مراسم با مساعدت معاونت فرهنگی توسط دو نفر از دانشجویان پرتلاش بهداشت عمومی خانم ها اصحابی و پشته کشی صورت گرفت. جا دارد از زحمات این دو عزیز و معاونتهای آموزشی و فرهنگی دانشگاه تقدیر بعمل آید. حضور کامل مدیر محترم فرهنگی دانشگاه سر کار خانم دکتر حدادیان در این مراسم نیز شایسته تقدیر است.
روابط عمومی دانشکده

ومخهن