پیام نوروزی دکتر یحیی صفری رئیس دانشکده

💢در این روزهای پر از شادی و امید، به مناسبت فرا رسیدن عید پرطراوت نوروز، ضمن تبریک سال نو خوشحالی و موفقیت  همگی شما عزیزان را از صمیم قلب خواهانم. امیدوارم این سال جدید، پر از سلامتی، شادی و سعادت برای شما و خانواده محترمتان باشد.

💢توانمندی‌ها و استعدادهای شما تجلی‌گر رشد و پیشرفت دانشکده بهداشت بوده است. از تلاش‌ها و کوشش‌های همه شما عزیزان در راستای ارتقاء سطح علمی دانشکده طی سال ۱۴۰۲ تشکر می‌کنم. امیدوارم در این سال جدید، با همت و انگیزه بیشتر، به تحقق اهداف بزرگتر برسیم.

💢برای همگی شما همکاران گرامی، بهاری پرطراوت و سالی پر از موفقیت، سلامتی و شادی آرزومندم. باور دارم که با اتحاد و همدلی، هر چالشی قابل پیشگیری خواهد بود.

💢 امیدوارم سال ۱۴۰۳، آغازی جدید برای شروع مسیری پر از موفقیت و سلامتی باشد و از صمیم قلب، به شما و خانواده محترمتان تبریک می‌گویم.

🌺🌿🌸 عید شما مبارک 🌸🌿🌺

۱ فروردین ۱۴۰۳ ۰۱:۱۳