پیام رییس محترم دانشکده بمناسبت ۱۹ رمضان و شب های قدر

شب قدر به عنوان شبی ویژه و مبارک در ماه مبارک رمضان، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این شب، شبی است که قرآن آسمانی بر پیامبر اسلام حضرت محمد (ص)، نازل شد. شب قدر شبی است که عبادات و دعاها در آن  قبول می‌شوند و برکت‌های فراوانی دارد.

در مورد شب نوزدهم ماه مبارک رمضان که شب ضربت خوردن حضرت علی (ع)، امام اول شیعیان است باید گفت که این شب فرصتی است به منظور تأمل و اندیشه در اعمال و اقدامات امام علی علیه السلام.،حضرت علی (ع) با اقدامات و ویژگی‌های خویش، دانشگاهی از عبرت و انسانیت بوده و همواره به الگویی برای پیروانش تبدیل شده است.

درک اهمیت این شب‌ها و زندگی امام علی (ع) به ما یادآوری می‌کند که باید در راه خدا و بهره‌برداری از فرصت‌هایی که به ما داده شده، عمل کنیم. امیدوارم از برکت‌های این شب‌ها بهره‌مند شده و در راه رشد و پیشرفت روزافزون حرکت کنید.