مراسم گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای

مراسم گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای( 8 اردیبهشت ماه مصادف با 27 آوریل 2024 میلادی) که با تأخیر در تاریخ 17 اردیبهشت 1403 درمحل سالن همایش دانشکده برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت قران کریم و سخنرانی ریاست محترم دانشکده در خصوص اهمیت این روز ،مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای آقای دکتر فریبرز امیدی‌ سخنانی ایراد نمودند و مراسم تقدیر از کلیه اساتید گروه با اهداء گل توسط دانشجویان انجام گرفت. همچنین از دانشجویان برتر 4 دوره کارشناسی و 4 دوره کارشناسی ارشد بهداشت حرفه  ای و HSE با اهداء جوائز و لوح تقدیر از سوی دانشکده قدردانی به عمل آمد . در پایان جلسه به کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای تقدیر نامه اهداء گردید و از حضار در جلسه نیز پذیرایی به عمل آمد.

شعار روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در سال 2024 میلادی: وقت رو به اتمام است ، هم اکنون از ایمن و سالم بودن محیط کار خود در شرایط تغییرات اقلیمی اطمینان حاصل کنید.

بزرگداشت روز بهداشت حرفه ای6
بزرگداشت روز بهداشت حرفه ای5