بازدید هیئت محترم بورد ارگونومی

بازدید هیئت محترم بورد ارگونومی در دو مرحله (در تاریخ‌های  چهارم و یازدهم تیرماه سال جاری) با حضور سرکار خانم دکتر مهناز صارمی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و آقای دکتر رشید حیدری مقدم از دانشگاه علوم پزشکی همدان و به میزبانی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صورت گرفت. همچنین در بازدید‌های مذکور آقای دکتر علی سروش از گروه طب ورزشی و توانبخشی، آقای دکتر وهاب دهلقی از گروه مهندسی پزشکی و آقای دکتر محمدباقر شمسی از گروه فیزیوتراپی حضور داشتند.

در این جلسات فضای آموزشی، پژوهشی و آزمایشگاهی دانشکده مورد بررسی قرار گرفت. همچنین جلسه‌ای با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل شد.

جمع بندی بازدید های انجام شده در جلسه ناهار کاری به میزبانی آقای دکتر وزیری و با همراهی آقای دکتر جلالی وآقای دکتر صادقی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بورد ارگونومی 4 تیر  خانم دکتر صارمی تهران. 403

بورد ارگونومی 11 تیر403 دکتر حیدری مقدم همدان