همایش دانشجویان جدیدالورود با حضور ریاست دانشکده، معاون آموزشی، معاون اداری مالی، مدیران گروههای آموزشی، اعضای هیئت علمی دانشکده و معاون اداری مالی شهرداری منطقه دو جناب آقای مهندس عباسی و هیئت همراه در تاریخ یکشنبه 29/11/91 در دانشکده بهداشت برگزار گردید.
در ابتدا جناب آقای دکتر مجتبی لیمویی معاون آموزشی دانشکده ضمن عرض خوشآمد گویی و پا نهادن به دنیای جدیدی از علم به دانشجویان جدیدالورود، بیان داشت که دانشکده بهداشت از سال 1376 به صورت مستقل شروع به کار کرده و به همت اساتید برجسته و مجرب، اکنون در مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشتههای مهندسی بهداشت محیط و آمارزیستی، دانشجو میپذیرد و اظهار داشت که بزودی رشته اپیدمیولوژی نیز راهاندازی خواهد گردید.
دکتر لیمویی ضمن آگاه سازی دانشجویان از رشتههای مختلف تحصیلی در دانشکده و بیان اهمیت هر کدام از آنها، از دانشجویان خواست تا با اشراف بر آئیننامه آموزشی، برنامهریزی اثربخشی جهت گذراندن ترمهای تحصیلی بطور موفقیتآمیز و فارغالتحصیلی داشته باشند.
در خاتمه بیاناتش از حضور معاون محترم شهرداری جناب آقای مهندس عباسی و هیئت همراه ایشان، تشکر و قدردانی به جا آوردند.
در ادامه رئیس محترم دانشکده جناب آقای دکتر یحیی پاسدار ضمن عرض خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود و تقدیر از هیئت محترم شهرداری جهت حضور در این همایش، دانشگاه را به عنوان سنگر علم و دانش معرفی کردند و بیان داشتند که دانشگاه و دانشجو به صورت یک معادله دو طرفه میباشد که دانشجویان با حضور در دانشگاه از طرفی آینده خود را پایدارتر ساخته و از طرفی باید به عنوان عضوی پر خیر و برکت به جامعه یاری رسانند.
دکتر پاسدار بیان داشت اساتید با سوزاندن شمع عمر خود، روشنایی لازم را برای دانشجویان فراهم مینمایند تا در پرتو آن به رشد و تعالی علمی خود ادامه دهند واز دانشجویان انتظار میرود که علم را آنطور که شایسته آن است، پذیرا باشند تا خود آنها به عنوان اساتید آینده به دانشجویان خود و جامعه خدمترسانی کنند.
ایشان اظهار داشت که تقریباً 50میلیون تومان برای تربیت هر دانشجوی کارشناسی مصرف میشود و انتظار میرود که دانشجویان امروزی در قالب متخصصین شایسته به طور ثمربخشی در آینده، این هزینهها را جبران کنند.
همچنین با توجه به رایگان بودن تحصیل در ایران وبالاتر بودن از این حیث حتی از کشورهای اروپایی و آمریکایی، به غنیمت شمردن فرصت کوتاه دوران تحصیل برای با سواد شدن و یا ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر تأکید داشتند. در خاتمه از حضار در جلسه تقاضا داشتند که در آموختن به همدیگر بخشنده باشیم.