با توجه به نیاز جامعه؛ دانشگاه محل ادای دین در مقابل مردم است.
رئیس دانشکده بهداشت در سیزدهمین جلسه مجمع عمومی اعضای هیأت علمی دانشکده بهداشت گفت: «دانشگاه دستگاهی است که متولی امر سلامت است و جامعه برای بهرهمندی از سلامت با کیفیت، چشم به تلاشهای اساتید آن دارد و چون همه ما برای تحصیل و بورس از بودجه عمومی استفاده کردهایم اکنون برای ادای دین در مقابل جامعه بایستی تلاش کنیم.
دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت در جلسه مجمع عمومی افزود: ما بایستی با تلاش خود و ارائه ایدههای نو و عامالمنفعه دانشکده و دانشگاه را در مسیر تولید علم و دانش و نوآوری قرار دهیم و افزایش رشتههای تحصیلات تکمیلی که نیازسنجی شده بایستی بطور جدی پیگیری شود.
رئیس دانشکده اضافه کرد: استان کرمانشاه که از استانهای مهمی است که با جاذبههای گردشگری پتانسیلهای بسیار بالا و نام نیکی که در دوران دفاع مقدس از خود به جا گذاشته، شایسته هر نوع امکانات و بویژه مراکز و امکانات علمی پیشرفته است و دولت هم برای تحقق این امر پیشقدم است و اینجا ایدهها، تلاشها و ارائه طرحها و راهکارهای اساتید دانشکدهها و دانشگاه بسیار مؤثر است و از اساتید خواست که ایدههای خود را ارائه دهند تا دانشگاه پویایی خود را حفظ کند.
دکتر پاسدار اشاره کرد: محیط دانشگاه با دبیرستان فرق میکند و دانشجو با ورود به دانشگاه، باید احساس کند وارد فضای علمی دیگری شده که فضا و امکانات آموزشی آن میتواند او را در رسیدن به هدف یاری دهد.
وی ادامه داد که دانشجو باید احترام داشته باشد و تکریم شود و حریم استاد و دانشجو مشخص باشد و رعایت گردد.
رئیس دانشکده در بخش دیگری از سخنان خود گفت:
استاد باید دانشگاه را خانه بداند و دانشجو را فرزند خود فرض کند و با سواد شدن دانشجو را مهم بداند. چون همین دانشجویان فردا مسئول واکسیناسیون، کنترل جمعیت، کنترل آب آشامیدنی و .... میشوند و اگر بیسواد فارغالتحصیل شوند قطعاً ضرر آن متوجه جامعهای خواهد شد که ما اساتید و خانوادههای ما عضوی از آن هستند.
در ادامهی جلسه دبیر علمی دومین کنگره بینالمللی و ششمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران گزارش مبسوطی درخصوص فعالیتهای صورت گرفته ارائه نمود.
دکتر بهروز حمزه دبیر علمی کنگره گفت: هدف از برگزاری این کنگره را معرفی توانمندیهای استان، دانشگاه و دانشکده عنوان کرد و افزود: سلامت همواره برای جامعه مهم بوده و هست و ما هم هدف داریم با برگزاری این کنگره و بهرهگیری از سخنرانی اساتید صاحبنظر داخلی و خارجی، قدمی در راستای پیشرفت و ارتقای سلامت برداری و در پایان همکاری کارکنان و اساتید برای برگزاری بهتر خواستار شد.
در ادامه جلسه آقایان دکتر نچواک، دکتر اشتریان، دکتر پیرصاحب، دکتر حمزه، دکتر نجفی و دکتر قنبری درخصوص تلاشهای صورت گرفته برای راهاندازی رشتههای تحصیلات تکمیلی صحبت کردند و پیشنهادات و نظرات حاضرات در راستای موفقیت در اخذ رشتههای تحصیلات تکمیلی ارائه شد.