اعضای بورد تخصصی و انجمن آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران برای بررسی وضعیت رشتههای تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت و همچنین روند انجام برنامههای دومین کنگره بین المللی و ششمین کنگره بین المللی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران که در اردیبهشت ماه سال 94 در کرمانشاه برگزار خواهد شد در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حضور یافتند.
در جلسه روز دوشنبه مورخ 25/12/93 اعضای بورد تخصصی با بررسی وضعیت تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت و بررسی درخواستهای گروههای آموزشی دانشکده، بستر راهاندازی برخی رشتههای تحصیلات تکمیلی را مطلوب ارزیابی و نوید فعال شدن برخی رشتهها را در آینده نزدیک اعلام داشتند.
در این جلسه دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت کرمانشاه گفت: دانشکده بهداشت از پتانسیلهای علمی اساتید، فضای فیزیکی و امکانات آزمایشگاهی مطلوبی برخوردار است و راهاندازی برخی رشتههایی که بستر آنها در دانشکده مهیا شده است میتواند در راستای ارتقای این دانشکده مؤثر واقع شود.
دکتر پاسدار درخصوص برگزاری دومین کنگره بین المللی و ششمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران گفت: اعضای برگزارکننده کنگره طی 6 ماه گذشته فعالیتهای خوبی داشتهاند و امورات مهم به صورت مطلوب صورت گرفته و حضور اعضای بورد تخصصی و انجمن آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران در کرمانشاه هم میتواند فرصت مناسبی باشد که ما با بهرهگیری از تجربه و توان آنان کنگره را به نحو مطلوبی برگزار نماییم.
رئیس دانشکده بهداشت بالا بودن بار عملی کنگره را با حضور اساتید صاحب نام را یکی از اهداف کنگره خواند و خلاقیت و نوآوری و ارائه مقالاتی با محتوای دانش و علوم پیشرفته را بسیار مهم دانست.
در ادامه برنامه خانم دکتر فاطمه رجعتی از اعضای هیأت علمی دانشکده بهداشت و عضو کمیته علمی و اجرایی کنگره به نمایندگی از دبیرخانه کنگره گزارش مبسوطی از فعالیتهای صورت گرفته در 6 ماه گذشته و برنامههای آتی به حضار ارائه نمود.
دکتر بهروز حمزه دبیر علمی کنگره: هدف از برگزاری این کنگره را معرفی توانمندیها و پتانسیلهای استان، دانشگاه و دانشکده بهداشت و نقش آموزش کنگره عنوان کرد و افزود فراهم ساختن فرصت مناسب برای تبادل افکار و اندیشهها و بهرهمندی از سخنرانی و مقالات اساتید صاحب نام خارجی و داخلی دو امر مهمی است که در کنگره مدنظر قرار گرفته است.
دکتر محمدحسین تقدیسی رئیس انجمن آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران:
برگزاری کنگره و مخصوصاً بینالمللی کار سختی استو این مسأله وحدت و همبستگی خاصی نیاز دارد که با بررسی انجام شده این پتانسیل در کرماشاه به خوبی موجود است.
وی افزود: ما بایستی سعی کنیم حمایت طلبی سازمانهای سلامت محور را داشته باشیم تا اثرات مثبت این کنگره در سیاستهای کشور خود را نشان دهد.
دکتر حمید الهوردیپور عضو انجمن آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران:
تلاش در جهت ایجاد بستری مناسب برای بهرهمندی از سخنرانان صاحب نام داخلی و خارجی را مهم دانستند و افزود: میهمانان خارجی صاحب نامی در این کنگره شرکت خوهند کرد که میتواند کنگره را از لحاظ بار علمی ارتقاء بخشید.
دکتر هرمز سنایی نسب عضو انجمن آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران:
هدف از برگزاری کنگره را وسیلهای برای بهرهمندی از توان و تجربه حاصل شده در سایه کشورها و دانشگاهها عنوان کرد و تلاش برای حضور اساتید مجرب، خلاق، نوآور با دانش روز را امری ضروری دانست.