اخبار

موافقت اولیه با راه اندازی PhD رشته اپیدمیولوژی در دانشکده بهداشت

دکتر محمدرضا سیاوشی عضو بورد تخصصی پژوهشی در جلسه­ای که به منظور ارزیابی و بررسی وضعیت فعالیت مرکز بورد تحقیقات عوامل محیطی مؤثر بر سلامت دانشگاه و با حضور معاون آموزشی، معاون پژوهشی رئیس دانشکده، رئیس مرکز و جمعی از اساتید دانشکده بهداشت برگزار گردید گفت: مراکز تحقیقاتی بایستی با نیازسنجی، پژوهش و ارائه راهکارهای لازم به حل مشکلات جامعه کمک کنند.

دکتر سیاوشی درخصصو تصویب نهایی مرکز و صدور مجوز پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی(Ph.D.by research) در دانشکده بهداشت گفت: این رشته در برخی کشورها نهادینه شده و توانسته جوابگوی خواسته­ای باشد که نظام سلامت از آن دارد و کشورها که در ابتدای مسیر قرار دارد. باید با شناخت کافی از وظایف فارغ­التحصیلان این رشته به انتخاب و پذیرش دانشجویان پویا، فعال و توانمند از لحاظ علمی و پژوهشی بپردازد و اساس کار و هدف را بر انجام صحیح و مؤثر تحقیقات بنیادین و ارتباطات مناسب با دانشگاه­های معتبر دنیا و بهره­گیری از دانش و تجربه­ی مراکز تحقیقاتی پیشرفته بگذارد.

وی فعالیت­های پژوهشی صورت گرفته در این مرکز و سابقه پژوهشی استاد راهنمای پیشنهادی دکتری تخصصی پژوهشی (دکتر فرید نجفی) را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: برای پذیرش دانشجویان دکتری تخصصی پژوهشی بایستی نگاه وزارت بهداشت و انتظارات نظام سلامت را مد نظر قرار داد و دانشجویان پذیرش کرد که از لحاظ علمی و پژوهشی دارای رتبه­بندی باشند و بتوانند اهداف مد نظر وزارت متبوع را اجراء نمایند.

وی پذیرش دانشجوی ناتوان را یک آفت دانست و توصیه کرد از پذیرش دانشجویان ناتوان فقط بخاطر بومی بودن یا آشنا بودن پرهیز کنید و ملاک را بر توانمندی شما بگذارید.

در این جلسه دکتر بهزاد کرمی­متین رئیس مرکز با بیان فعالیت­ها صورت گرفته این مرکز طی سالهای گذشته و کسب رتبه 7 در بین 138 مرکز تحقیقاتی در سراسر کشور در سال 1393 و فعالیت­های بیش از پیش آن اشاره و به بیان استراتژی، خط مشی پژوهشی و ارتباط آن با صنعت و جامعه پرداخت و توجه مسئولان وزارت متبوع، دانشگاه و استان را جهت ارتقای آن مؤثر دانست.

در ادامه جلسه دکتر فرید نجفی (استاد راهنمای دکترای تخصصی پژوهشی) هدف از تقاضای راه­اندازی این رشته را مؤثر بودن فعالیت فارغ­التحصیلان این رشته در راستای ارتقائ سلامت برشمرد و اظهار داشت این رشته ما را با دنیایی از علم مواجه می­کند و اجرای طرح کوهورت کرمانشاه در شهر روانسر با حضور این رشته می­تواند نقش بسیار زیادی در رسیدن وزارت متبوع به اهداف مدنظر داشته باشد.

دکتر بهروز حمزه معاون و تحقیقات و فناوری دانشگاه و دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت هم با بیان توانمندی­های دکتر فرید نجفی و امکانات و بستر مناسب ایجاد شده دانشکده بهداشت راه­اندازی این رشته را خواستار شدند.


بازدید عضو بورد دکترای تخصصی پژوهشی
بازدید عضو بورد دکترای تخصصی پژوهشی
بازدید عضو بورد دکترای تخصصی پژوهشی
بازدید عضو بورد دکترای تخصصی پژوهشی 

 

۵ بهمن ۱۳۹۴ ۲۳:۳۰
اخبار مرتبط
اخبار مرتبط
Loading

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید