مسئولان دانشکده بهداشت در نشستی با حضور مدیران برخی از شرکت های فعال بین المللی
اخذ مجوز ایزو که در این دانشکده برگزار شد شرایط اخذ ایزو 9001،14001،15189
و 17025 برای آزمایشگاه های خود را بررسی کردند.
دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت و عضو
هیأت علمی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی گفت: دانشکده بهداشت با داشتن گروه های
آموزشی مهندسی بهداشت محیط،مهندسی بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی و دانشکده تغذیه
وصنایع غذایی با داشتن گروه های تغذیه ،بهداشت و ایمنی مواد غذایی و صنایع غذایی ،
همواره در تربیت نیروهای ماهر عرصه های بهداشتی و تغذیه وصنایع غذایی نقش بسزایی
داشته اند و با احساس مسئولیت و به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه، با انجام طرح
های تحقیقاتی و کار کارشناسی شده وبرحسب نیازهای آموزشی و همچنین برای ارتقاء سطح سلامت
جامعه، آزمایشگاه های مختلفی راه اندازی نموده اند و سالهاست که در این راستا به
ارائه خدمات ویژه مشغول هستند.
رئیس دانشکده
بهداشت افزود : مسئولان این دانشکده ها وهمچنین مسئولان آزمایشگاه ها با بخش های
مختلف دانشگاه و سازمان های سلامت محوری که دغدغه تأمین سلامت جامعه را دارند
تعاملی سازنده داشته اند و به بسیاری از موارد بهداشتی و تغذیه ای استان پرداخته
شده است اما با توجه به سطح گسترده خدمات سلامت ، فضای فعالیت و ارائه خدمت بیش از
پبش وجود دارد و اکنون پیگیر استاندارد سازی و بین المللی سازی آزمایشگاه
های مجهز خود که از دستگاه های پیشرفته و فعال هم بهره مند هستند می
باشیم که بتوانیم به خارج از کشور امثال اقلیم کردستان عراق و...ارائه خدمت نمائیم
دکتر پاسدار ذکر کرد : برای تحقق
این هدف با نمایندگان برخی از شرکت های معتبر بین المللی نشست ها یی داشته ایم و
بطور جد این موضوع را دنبال خواهیم کرد چون بستر و نیروهای کیفی و تجهیزات پیشرفته
این اجازه را می دهد که به هدف مورد نظر برسیم.
وی اشاره کرد: معتقدم که مجموعه آزمایشگاه
های ما توانایی و شرایط لازم اخذ مجوز ایزو 9001،17025،14001را دارند و
برای رسیدن به این مهم در حال تلاش هستیم و مساعدت مسئولان دانشگاه که بسیار هم
مشتاق موارد اینچنینی هستند نوید بخش عملی شدن موضوع است.