نشست مسئولان دانشکده بهداشت با مدیران شرکت های بین المللی صدور کیفیت ایزو

مسئولان دانشکده بهداشت در نشستی با حضور مدیران برخی از شرکت های فعال بین المللی اخذ مجوز ایزو که در این دانشکده برگزار شد شرایط اخذ ایزو  9001،14001،15189 و 17025 برای آزمایشگاه های خود را بررسی کردند.

دکتر یحیی پاسدار رئیس دانشکده بهداشت و عضو هیأت علمی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی گفت: دانشکده بهداشت با داشتن گروه های آموزشی مهندسی بهداشت محیط،مهندسی بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی و دانشکده تغذیه وصنایع غذایی با داشتن گروه های تغذیه ،بهداشت و ایمنی مواد غذایی و صنایع غذایی ، همواره در تربیت نیروهای ماهر عرصه های بهداشتی و تغذیه وصنایع غذایی نقش بسزایی داشته اند و با احساس مسئولیت و به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه، با انجام طرح های تحقیقاتی و کار کارشناسی شده وبرحسب نیازهای آموزشی و همچنین برای ارتقاء سطح سلامت جامعه، آزمایشگاه های مختلفی راه اندازی نموده اند و سالهاست که در این راستا به ارائه خدمات ویژه مشغول هستند.

رئیس دانشکده بهداشت افزود : مسئولان این دانشکده ها وهمچنین مسئولان آزمایشگاه ها با بخش های مختلف دانشگاه و سازمان های سلامت محوری که دغدغه تأمین سلامت جامعه را دارند تعاملی سازنده داشته اند و به بسیاری از موارد بهداشتی و تغذیه ای استان پرداخته شده است اما با توجه به سطح گسترده خدمات سلامت ، فضای فعالیت و ارائه خدمت بیش از پبش وجود دارد  و اکنون پیگیر استاندارد سازی و بین المللی سازی آزمایشگاه های مجهز خود که از دستگاه های پیشرفته و فعال هم  بهره مند هستند می باشیم که بتوانیم به خارج از کشور امثال اقلیم کردستان عراق و...ارائه خدمت نمائیم

دکتر پاسدار ذکر کرد : برای تحقق این هدف با نمایندگان برخی از شرکت های معتبر بین المللی نشست ها یی داشته ایم و بطور جد این موضوع را دنبال خواهیم کرد چون بستر و نیروهای کیفی و تجهیزات پیشرفته این اجازه را می دهد که به هدف مورد نظر برسیم.

وی اشاره کرد: معتقدم که مجموعه آزمایشگاه های ما  توانایی و شرایط لازم اخذ مجوز ایزو 9001،17025،14001را دارند و برای رسیدن به این مهم در حال تلاش هستیم و مساعدت مسئولان دانشگاه که بسیار هم مشتاق موارد اینچنینی هستند نوید بخش عملی شدن موضوع است.

۷ اَمرداد ۱۳۹۸ ۱۴:۲۳
روابط عمومی دانشکده |