وبینار آلودگی هوا، اثرات بر سلامت، چالش ها و راهکارها در مالزی برگزار گردید

وبینار آلودگی هوا، اثرات بر سلامفت، چالش ها و راهکارها در مالزی

1

محدودیت هایی که این روزها در اثر آندمی کرونا بوجود آمده، باعث شده تا همکاری های بین المللی آموزشی در غالب وبینارها، فرصتی عالی بوجود آورد تا از طریق مانیتورهای کامپیوتر و تلفن های هوشمند، بتوان با دانشمندان سراسر جهان به راحتی ارتباط برقرار کرد.

در این راستا، معاونت بین الملل دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سرکار خانم دکتر نسرین آقامحمدی دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه UM کشور مالزی که یکی از پژوهشگران فرهیخته و برجسته ایرانی مقیم مالزی است، دعوت نمود تا تجربیات ارزشمند علمی و کاری خود را از طریق وبیناری تحت عنوان "آلودگی هوا، اثرات بر سلامت، چالش ها و راهکارها در مالزی" به میزبانی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه کرمانشاه، از ساعت 12-10 صبح مورخ 29 اردیبهشت 1400 با پژوهشگران، اساتید و دانشجویان سراسر کشور به اشتراک بگذارد. در ابتدا جناب آقای دکتر موسوی معاونت محترم آموزشی دانشکده بهداشت ضمن قدردانی از خانم دکتر آقامحمدی بابت همکاری در این وبینار و خوش آمدگویی از شرکت کنندگان در وبینار، به اهمیت و نقش آلودگی هوا در بحث سلامت و شباهت هایی دو کشور ایران و مالزی در آلودگی هوا پرداختند. در ادامه دکتر آقامحمدی در ابتدای سخنرانی خود یک معرفی دانشگاه UM و جایگاه 59 این دانشگاه با رتبه بندی جهانی در سال 2021 و نهمین دانشگاه در میان کشورهای آسیایی معرفی داشتند. سپس وی در این وبینار بر اکوسیستم متنوع مالزی، مدیریت محیط زیست و حاکمیت و همچنین سیاست ها و قوانین مربوط به آلودگی هوا و کیفیت هوا در مالزی توضیحاتی ارائه دادند. همچنین بر پدیده جزیره حرارتی و گرمازدگی شهری و تأثیرات بهداشتی آن به عنوان یک مطالعه فراموش شده در هر دو کشور ایران و مالزی تأکید کردند. در این بخش، وی تحقیقات خود را در مورد آلودگی هوا و تأثیرات بهداشتی و رویکردهای کاهش تغییرات آب و هوایی به اشتراک گذاشت. همچنین به بیان استفاده از روشهای مناسب برای مدیریت COVID-19 به اهمیت کیفیت هوای داخل ساختمان و کاهش تعداد پاتوژن ها پرداختند. در نهایت پس از سخنان ایشان، شرکت کنندگان ضمن قدردانی از اجرای این وبینار، به بیان سوالات خود در مورد جنگل زدایی و سوختن زیست توده در مالزی و نحوه مواجهه مالزی با این پدیده فصلی و راه حل های مهندسی و نظارت بر AQI در طی همه گیری بیماری COVID-19 و همچنین نقش ارتباط پژوهشگران، مدیران، NGO ها و مردم در کاهش میزان و اثرات آلودگی در کشور مالزی پرداختند. در پایان ایشان تاکید کردند که برخی از موضوعات مشابه حاصل از چنین تجاربی، می تواند نقطه مشترکی برای همکاری های بین المللی و پژوهش های آتی برای هر دو دانشگاه باشد.

۹ خرداد ۱۴۰۰ ۱۰:۴۸