پیام ریاست محترم دانشکده بهداشت به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

ورود به دانشگاه فرصتی گرانقدر در جهت  رشد و تعالی  و شروعی غرور آمیز برای تلاشی علمی است.
اینجانب آعاز سال تحصیلی جدید و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان جدید الورود صمیمانه تبریک می گویم.

امید است شما عزیزان ایام پر برکت تحصیل را قدر بدانید و از این فرصت گرانقدر، برترین سرمایه را برای یک عمر زندگی ثمر بخش و خدمت به انسان ها بیاندوزید.
در این راستا رسالت سنگین تربیت دانشمندان خوش فکر، نوآور و خلاق که بتوانند با همت و تلاش علمی در جهت بالندگی کشور عزیزمان گام بردارند، بر عهده اصحاب علم و دانش و اساتید گرانقدر دانشگاه است.

از درگاه احدیت توفیق انجام این رسالت خطیر را برای اساتید محترم و دست یابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی توام با موفقیت و بهروزی را برای شما دانشجویان عزیز خواهانم.

هر چند سال تحصیلی جدید را به گونه ای متفاوت از سایر سال ها آغاز می کنیم و به صورت مجازی در کنار شما عزیزان خواهیم بود. ضمن آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما عزیزان امیدواریم بتوانیم در آینده بسیار نزدیک پایان اپیدمی کرونا را جشن بگیریم و چون گذشته شاهد حضور پرشور شما عزیزان در صحن مقدس دانشگاه باشیم.

دکتر علیرضا احمدی
رئیس دانشکده بهداشت

ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید به کلیه دانشجویان و عرض خیر مقدم به دانشجویان گرامی جدید الورود، سلامتی، بهروزی و موفقیت تحصیلی شما عزیزان را از خداوند متعال خواهان هستیم .

تمامی اطلاعات آموزشی مورد نیاز شامل تقویم آموزشی، ارائه دروس ، برنامه هفتگی، برنامه مدون رشته هاو مقاطع تحصیلی این دانشکده، فرایندهای آموزشی، آئین نامه آموزشی و آئین نامه استعدادهای درخشان، طرح درس ها و ... در سایت دانشکده موجود می باشد.

دانشجویان عزیز می توانند با مراجعه به سایت دانشکده بهداشت به آدرس https://hygiene-school.kums.ac.ir اطلاعات لازم را کسب نمایند.

>> لینک سرپرست و پرسنل آموزش

آموزش دانشکده بهداشت

سامانه نوید (نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی)

دروس دانشجویان به صورت مجازی و از طریق سامانه نوید آموزش داده خواهد شد.

از طریق لینک زیر به سامانه نوید وارد شوید. (پس از ورود به لینک زیر اگر صفحه را انگلیسی می بینید روی دکمه ی تبدیل انگلیسی به فارسی بالای صفحه کلیک نمایید.)

ورود به سامانه نوید

==>> راهنمای سامانه نوید

==>> اطلاعیه بسیار مهم جهت دانشجویان جدیدالورود

فرم الکترونیکی تکمیل مشخصات دانشجویان - دانشکده بهداشت