حضور رئیس محترم دانشگاه در دانشکده بهداشت و بازدید از آزمایشگاه و واحدهای مختلف دانشکده

رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مورخ 25/11/91 در دانشکده بهداشت از آزمایشگاه های آموزشی و تحقیقاتی و واحدهای مختلف بازدید بعمل آوردند و سپس در نشستی با اعضاء محترم هیئت علمی دانشکده به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این نشست ابتدا رئیس دانشکده ضمن خوش آمد به ریاست محترم دانشگاه از حضور ایشان تقدیر بعمل آوردند. سپس گزارشی از اقدامات انجام شده در جهت بهبود وضعیت دانشکده و همچنین نیازهای موجود، ارائه گردید.

حمایت ریاست محترم دانشگاه در تجهیز و تعمیر آزمایشگاه، اجرا طرح استفاده مجدد از فاضلاب بیمارستان فارابی، اختصاص مکانی مناسب برای راه اندازی کلینیک خدمات بهداشتی و راه اندازی پایگاه داده های ثبت سرطان استان در دانشکده از جمله دستاوردهای بازدید ریاست محترم دانشگاه از دانشکده بهداشت و نشست ایشان با اعضاء هیئت علمی بود.