موفقیت یکی از همکاران در ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی

با خبر شدیم که آقای علی­اشرف رشیدی کارشناس ارشد تغذیه و از اعضای گروه تغذیه دانشکده بهداشت در ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی کرمانشاه شرکت نموده و از طرف گروه لیسانسیه­های پروانه دار و بالاتر (اپتومتری، ادیومتری، تغذیه، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی) با اکثریت آراء برای یک دوره چهار ساله انتخاب و جزو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی کرمانشاه قرار گرفتند. لازم به ذکر است که ایشان در دوره پنجم هم از اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی بوده و 2 سال هم معاونت آموزشی سازمان مذکور را بعهده داشته و خدمات شایانی هم انجام داده­اند. اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده بهداشت این موفقیت را به ایشان تبریک گفته و امیدوار هستند که نامبرده همچون گذشته منشاء خدمات ارزنده برای جامعه پزشکی و همچنین مردم شریف کرمانشاه باشند.